Avtomobilizem

Premierna predstavitev Opel Crossland X – Berlin – 1.2.2017

Cool avto, cool premiera: prihaja novi Opel Crossland X

  • Kreativen nastop v nekdanji berlinski toplarni ‘Kraftwerk‘: izvršni direktor dr. Karl-Thomas Neumann in direktorica trženja predstavljata prvi novi Oplov model ‘crossoverja’
  • Na odru in na spletu: prenos predstavitve ‘v živo’ 1. februarja od 19.30 ure v sklopu razstave novega Oplovega koledarja ‘Georgia & Grumpy’
  • Vroče zadeve: Opel Mokki X sledi Crossland X

2017 01 31_Opel-CrosslandX-premierna-predstavitev-1

Rüsselsheim. Samozavesten SUV z mestno eleganco – to je Oplov novi Crossland X. Pred kratkim objavljenim prvim fotografijam zdaj sledi še premierna predstavitev novinca. Opel je za svečani prihod prvega novega modela mestnega terenca ali po domače ‘crossoverja’ pripravil nekaj zelo posebnega. Dr. Karl-Thomas Neumann, Oplov izvršni direktor, in Tina Müller, direktorica trženja, bosta vznemirljivo drugačen CUV (Crossover Utility Vehicle) razkrila na nenavadnem prizorišču – trendovski lokaciji ‘Kraftwerku’, nekdanji toplarni v samem središču Berlina. Razkritje Crosslanda X bo 1. februarja vrhunec predstavitve Oplovega koledarja za leto 2017. Dogodka se bo udeležilo približno 1000 vabljenih gostov, med katerimi bodo tudi priljubljeni igralci in ambasadorji Oplove znamke, številne vplivne osebe iz sveta družbenih medijev in oblikovalci življenjskega sloga. S pomočjo prenosa v živo’, ki se bo začel ob 19.30 uri po srednjeevropskem času, si bo tudi drugod po svetu možno ogledati, kako bosta dr. Neumann in Tina Müller odstranila tančico s Crosslanda X.

“Z Mokko X smo že zdaj številka ena v segmentu SUV-B. Naš drugi model s faktorjem X, novi Crossland X, bo dodatno utrdil Oplov uspeh in navdušil številne nove uporabnike. Kot inovativni pionir uvajanja novih trendov je Crossland X pomemben del naše velike ofenzive modelov, ki ji bo kmalu dal nov zagon Grandland X,” je povedal dr. Karl-Thomas Neumann.

“Naš novi mestni terenec je eleganten, vsestranski in odlično povezan. Crossland X ne pozna ovir: odlikujejo ga sodobna izvedba v dveh barvnih odtenkih ter številne inovacije in funkcije, kot sta OnStar, osebni pomočnik, na katerega se lahko obrnete 24 ur na dan, in panoramska kamera s 180-stopinjskim prikazom območja za vozilom. Preprosto zagotavlja višjo raven življenja in bo zagotovo izjemno uspešen – še posebej med nami dekleti”, je povedala Tina Müller.

Ekstravagantno prizorišče premiere je prav tako nenavadno kot Crossland X. ‘Kraftwerk’ – nekdanja toplarna (Köpenicker Straße 70, 10179 Berlin) – je del berlinske industrijske zgodovine, s surovo urbano privlačnostjo pa se uvršča med najbolj trendovske lokacije dogodkov, ki nosijo v sebi nekaj eXtravagance. Predstavitev Oplovega koledarja se bo začela ob 18.30 uri, novi Opel Crossland X pa bo poglede prisotnih gostov pritegnil približno uro po uradnem začetku dogodka. Tako kot lokacija tudi Crossland X nudi nekaj več. Drzno obliko združuje s prednostmi športnega terenca in je popolnoma usklajen s sodobnim življenjskim slogom, saj kompaktne zunanje mere dopolnjuje z obilico prostora v kabini in prtljažniku. Voznik in sopotniki uživajo v povišanem položaju sedežev z odličnim razgledom. Poleg tega nudi Crossland X inovacije, ki jih sicer povezujemo s prestižnim razredom, kot so prilagodljivi prednji žarometi (AFL) s svetili LED za vse funkcije, projekcijski zaslon, vzvratna kamera s panoramskim (180-stopinjskim) zajemom, opozarjanje na nevarnost naleta z zaznavanjem pešcev in sistem za nadzor voznikove zbranosti. Novinec je na voljo tudi s tipično odlično Oplovo povezljivostjo, ki vključuje sistem Opel OnStar in tehnologijo za informacije in razvedrilo IntelliLink, združljivo s programoma Apple CarPlay in Android Auto.

Pred uradno premiero si je možno Crosslanda X ogledati s klikanjem po galeriji fotografij. Za vse pa velja: Opel Crossland X bo 1. februarja ob 19.30 uri zvezda velikega odra in tega dogodka ne zamudite.

2017 01 31_Opel-CrosslandX-premierna-predstavitev-2  2017 01 31_Opel-CrosslandX-premierna-predstavitev-3

Opel Slovenija

31. 1. 2017

Avtor

Administrator