Splošno

PiMP-ovci BODO NASTOPALI S KATARINO MALO

 

Brežice, 3. marec 2017 –  Projekt PiMP – Priložnosti in izzivi mladih v Posavju,  prinaša za mlade udeležence projekta številna praktična izobraževanja na kar 12 delavnicah. Mladi bodo v mesecu marcu urili znanje in kompetence na delavnici Javnega nastopanja, ki jo bo izvajala Katja Verderber, javnosti bolj znana kot pevka Katarina Mala.

 

Na 20 urni delavnici bodo spoznali prvine odnosov z javnostmi, se naučili učinkovitih korakov retorike in predvsem komuniciranja in nastopanja. Spoznali bodo organizacijo novinarske konference, sodelovanja z novinarji in komuniciranja preko družbenih omrežij. Kot pravi Katja  »bodo skupaj premagovali tremo pred javnim nastopanjem in razbijali preozke okvirje lastnih strahov, sodelovali med seboj in se iz lastnih napakic veliko naučili.« V praksi bodo preizkusili nastopanje pred kamero in se urili, kako javnosti predstaviti nove projekte in odgovarjati na vprašanja novinarjev.

Kot poznavalka javnega nastopanja in odnosov z javnostmi Katja Verderber prinaša številne izkušnje dela pri projektih z mladinskimi centri po Sloveniji, sodelovala je pri številnih festivalih, kot moderatorka in voditeljica dogodkov tudi nastopa za mnoga različna podjetja in televizije v Sloveniji.

 

Udeleženci projekta so osnove nastopanja in trike za uspešno delo v medijih spoznali že na februarski okrogli mizi z Denisom Avdićem, ki je bila kot uvod v tokratno vsebinsko  razširjeno delavnico.

Dodatne informacije o terminih delavnice in udeležbi preverite na spletni strani projekta PiMP www.mc-brezice.si/pimp.

(MC Brežice)

 

 

PODATKI KONTAKTNE OSEBE

Ime in priimek: Monika Gabrič, vodja projekta ali Martina Zlobko, strokovna sodelavka projekta

e-naslov: pimp@mc-brezice.si

Tel. številka: 05 90 837 94

Spletna stran projekta: www.mc-brezice.si/pimp

FB: www.facebook.com/projektPIMP

 

 

3. 3. 2017

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja