Družabno, Moda, Turizem

MISS UNIVERSE SLOVENIJA 2017_Ko se srečata vlak in lepotice

Oddaja Miss Universe Slovenija

Ko se srečata vlak in lepotice

Oddaja Miss Universe Slovenija bo na sporedu na TV3, vsako nedeljo ob 21. uri, od 3. septembra dalje.

Odštevamo zadnje dni pred začetkom predvajanja oddaj, ki bodo na TV3 prinesla novo serijo oddaj Miss Universe Slovenija 2017. Edinstven izbor bo narejen na poseben način, kakršnega v Sloveniji še ni bilo.

Vas zanima kaj je potrebno, da dekleta stopijo na oder na finalni prireditvi in se predstavijo celotni Sloveniji in kasneje celotnemu svetu? Kakšna znanja, izkušnje in posebne zahteve morajo imeti in izpolniti?

V oddajah so pred kandidatkami posebni izzivi, in sicer kako postreči kavo na drvečem vlaku ali kako dopolniti popolni stajling. Ali znajo kandidatke za Miss Universe Slovenije opravljati delo telefonistke, modne stilistke, frizerke, kuharice?

Da je zadeva še bolj začinjena, pri tem pomagajo znani Slovenci, kot so modna oblikovalka Maja Ferme, nekdanja vrhunska manekenka Bernarda Marvot in lepotni kirurgi iz lepotnega centra Fabjan, ki vodijo in ocenjujejo kandidatke skozi različne izzive.

Vse to in še več boste lahko spremljali v štirih TV oddajah, ki se bodo predvajale na TV3.  Vsi gledalci boste imeli možnost spoznati lepotice pod budno taktirko najuspešnejše slovenske manekenke Bernarde Marovt.

Na TV3 od 3.9. dalje ob 21 uri.

Bernarda Mavrot in kandidatke

2. 9. 2017

Avtor

Uredništvo


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja