Gospodarstvo, Izobraževanje, Splošno, Turizem

VABILO na sejem MOS 2017

Približuje se jubilejni, že 50. Mednarodni sejem obrti in podjetnosti (MOS).

 

Tudi letos se bo na razstavnem prostoru pod znamko I feel Slovenia predstavilo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT), z vsemi direktorati in pripadajočim institucijami, ki bodo na razpolago čez celotni MOS. Slovenski turizem se po predstavil pod okriljem Slovenske turistične organizacije (STO).

 

Sejem bo odprl svoja vrata v torek, 12. septembra, in bo odprt vse do nedelje, 17. septembra. Sejem bosta odprla predsednik vlade dr. Miro Cerar in minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počitvalšek. Sejem bo odprt vsak dan od 9. do 19. ure (razen v nedeljo do 18. ure).

 

Turizem bodo na sejmu na razstavnem prostoru predstavili finalista snovalca 2017 – Kulinarično popotovanje z muzejskim vlakom in Zgodba o pehtranu in zmaju, predstavniki Zelene sheme slovenskega turizma: parka Škocjanske jame in Kozjanski park ter destinacije Celje, Žalec, Logarska dolina – Solčavsko, Bela krajina, Kočevsko ter Podčetrtek in Idrija kot mesto z UNESCO dediščino.

 

Dogajalo pa se bo tudi na predavanjih. V predavalnici v dvorani L1 se bo predstavil finalist snovalca 2017  –Aktivni turizem za gibalno ovirane osebe. V sejni sobi Celjanka boste izvedeli več o pomenu vlaganj v kadre na predavanju Vlaganje v kadre – pot do uspeha v gostinstvu in turizmu in več o dodatnih možnostih pridobitve sredstev ter prednostih trajnostne naravnanosti za turistično gospodarstvo ter organizacije na Predstavitvi javnih razpisov s področja turizma in Zelene sheme slovenskega turizma.

 

Prosimo, da vašo udeležbo na navedenih predavanjih zaradi omejenega števila mest potrdite nalivija.kovac@slovenia.info najkasneje do srede, 6. septembra do 9.00 ure.
Podrobnejši program sejma na voljo tukaj.

Veselimo se vašega obiska na sejmu!

 

Prisrčen pozdrav,               

http://signature.slovenia.info/Pictures/sig_SLO_img/logo_si.jpg      

Slovenska turistična organizacija

Dimičeva ulica 13, SI-1000 Ljubljana, Slovenija

T: +386 (0)1 589 85 56

E: info@slovenia.info

W: www.slovenia.info

 

2. 9. 2017

Avtor

Uredništvo


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja