Družabno

Barvita jesen na TV3

Voditelja prireditve Rado Mulej in Žan Papič v družbi Aljuša Pertinača in Giannija Rijavca  (Foto TV3)

Dišalo po kostanju, cedil se je mošt …

Jesen je nasula pestrih barv in veselja v prostorih najmlajše in najmanjše slovenske televizijske hiše – TV3, zadišalo pa je tudi po sveže pečenem kostanju in sladkem moštu. Ob predstavitvi oddaj iz lastne produkcije in njihovih voditeljev je bilo obiskovalcem Barvite jeseni na TV3 takoj jasno, da gre za izkušeno in ambiciozno ekipo, o kateri se bo v prihodnje gotovo še govorilo in pisalo.

Prireditev sta na svoj hudomušen način povezovala izkušeni televizijski maček Rado Mulej, ki na TV3 vodi oddajo Zmenki, in njegov mlajši kolega Žan Papič, stand up komik, ki spretno krmari v televizijskem kvizu Izberi ali poberi, plodu domače pameti. Skozi duhovite dialoge sta predstavila ekipo TV3, ki jo sestavljajo direktorTomaž Taškar, njegova namestnica Alenka Medič, direktor trženja Andrej Žorž, trafic manager Nuša Zupančičter vodja marketinga in odnosov z javnostjo Saša Lipej.

Seveda sta voditelja najprej predstavila svoji oddaji, potem pa so se na odru ob njiju zvrstili še Gianni Rijavec, ki za TV3 že leta pripravlja in vodi oddajo Na kavi z Giannijem, Nataša Naneva, ki blesti v frizersko obarvanem resničnostnem šovu Zlati rez, Aljuš Pertinač pa je v odsotnosti sovoditelja in avtorja Bojana Požarja (ta se do začetka prireditve še ni vrnil s tekaškega maratona v NYC) predstavil oddajo VV Faktor. Seveda je bila z Bojanom v Ameriki tudi njegova življenjska sopotnica in avtorica oddaje Parada plesa Barbra Drnač, zato je na prireditvi sodelovala kar preko skypa. O svoji oddaji Klepet ob kavi je iz Havajev marsikaj povedala tudi zgovorna in simpatična Jasmina Kandorfer, ki je z novo sezono oddaje pričela prav danes. Voditelja sta gostom, kot posebno presenečenje, predstavila še mično manekenko in misico Ines Korošec, ki se bo gledalcem TV3 že prav kmalu predstavila v vlogi vremenarke in novo voditeljico, prav tako lepotico Ingrid Ulaga, ki bo na TV3 poročala o znanih in slavnih od tukaj in daleč.

Ker je Gianni Rijavec slovenski javnosti že dolga leta znan kot izvrsten pevec in avtor številnih skladb, je Barvito jesen na TV3 tudi glasbeno začinil. Poleg njega sta s čisto svežimi komadi prireditev počastila tudi še vedno privlačna in atraktivna Regina ter Vili Resnik, izkušen glasbeni mojster, ki s svojim šarmom ogreje zlasti ženska srca.

Po uradnem delu se je prireditev prelila še v bolj sproščenega. Ob prijetni funky glasbi, za katero je poskrbel DJ Jaka Pondelek, so gostje še osebno poklepetali z ustvarjalci programa TV3. Prav luštno je bilo! Vročega kostanja in ravno prav ohlajenega mošta je bilo za vse dovolj. Za to so poskrbeli v Bardo Cateringu.

Veseli bomo vaših objav o prireditvi Barvita jesen na TV3. Podrobnejše informacije o oddajah in nekaj fotografij s prireditve vam pošiljamo v priponkah, dodatne želje v zvezi z objavami pa dobite pri Saša Lipej (elektronski naslov: sasa.lipej@vpk.si, telefon: 041 855 742).

Če se letos niste mogli udeležiti naše zabave, močno upamo, da se bomo srečali ob kakšni drugi priložnosti, vsem, ki ste se družili z nami, pa se iskreno zahvaljujemo za obisk.

9. 11. 2017

Avtor

Uredništvo


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja