Družabno

Druzabna: Praznični Ladies night v Cineplexxu

Praznični Ladies night

Kranj, 21. december 2017 – Zadnji Ladies night v letu 2017 je potekal v prazničnem vzdušju. Glasbena komedija Prava nota 3 (Pitch Perfect 3) je bil odlična izbira za druženje s prijateljicami. Na velika platna so se vrnila simpatična dekleta iz a capella zasedbe Barden Bellas, ki so zasvojila svet s svojimi glasilkami in pronicljivim humorjem.

Decembrskega Ladies nighta v kranjskem Cineplexxu sta se v družbi svojih prijateljic udeležili tudi blogerki Ana Žontar Kristanc ter Tjaša Deu. Za dobro vzdušje je poskrbela moderatorka Azra Selimanovič, ki je srečne izžrebanke razveselila z darili. Prejele so Tuševe darilne kartice ter filmske nagrade. Obiskovalke dogodka so prejele izvod revije Cosmopolitan ter čistilne blazinice Cotoneve. Brezplačnega Ladies menija so se razveselile zveste obiskovalke Ladies night dogodkov. Že tradicionalno so Kranjčanke po filmu poklepetale in delile filmske vtise. Tomaš Javurek iz cateringa Gourmet Thomas je poskrbel za okusen finger food ob kateremu se je lepo prilegel kozarec penine iz Radgonski goric.

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje o dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana.

POVEZAVA WETRANSFER – GALERIJA SLIK

GALERIJA FB CINEPLEXX SLOVENIJA

NAPOVEDUJEMO V LETU 2018

LADIES NIGHT: PETDESET ODTENKOV SVOBODE (Fifty Shades Freed), sreda, 7. februar 2018

 

 

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile: +386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina. Od leta 1967.

“I AIN’T AFRAID TO DIE ANYMORE. I’VE DONE IT ALREADY.”

Hugh Glass / Leonardo DiCaprio in The Revenant (2015)

21. 12. 2017

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja