Družabno

POBERI V MESTU – drugačen in hiter kviz z Žanom Papičem

Na televizijske ekrane TV3 kmalu prihaja kviz kot ga še niste videli. Kviz Poberi v mestu, kot že samo ime pove, se bo odvijal v mestu, na mestnih ulicah, v pomembnih in zanimivih ustanovah ter živahnem središču dogajanja. V živo in brez cenzure s simpatičnim voditeljem Žanom Papičem.

Tekmovalci oziroma sodelujoči bodo kar naključni mimoidoči, ki jih bo v svet zabavnega kviza z zanimivimi vprašanji popeljal simpatični voditelj Žan.

Format kviza Poberi v mestu je svež, direkten in hiter. Ali si za ali pa ne. In ker se dogaja tukaj in zdaj, je privlačen. Sodelujoči akterji se namreč za sodelovanje odločijo na kraju dogajanja in takojšnja je tudi nagrada. Za končno zmago je potrebno pravilno odgovoriti na serijo sedmih vprašanj, na voljo pa sta dva »jokerja«: sodelujoči bodo lahko izkoristili klic, vprašali mimoidočega ali pa uporabili internet, enkrat pa je možno vprašanje tudi preskočiti.

In kot zanimivost lahko razkrijemo, da bo v kvizu veliko rekvizitov in zanimivih mestnih lokacij. Izvedeli boste tudi, zakaj ima Žan pando.

Voditelj kviza Žan Papič je že kar prepoznaven obraz televizije TV3, v voditeljski vlogi pa je trenutno tudi na novi televiziji TV Ljubljana, kjer z domiselnimi vsebinami zabava že zjutraj.

Kviz POBERI V MESTU bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri.

5. 1. 2018

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja