Družabno

Nepozabna pustolovščina se nadaljuje!

Glasbeni festival, ki se je junija letos prvič odvil v Rogozi, nadaljuje svoje poslanstvo postati eden večjih dogodkov Sloveniji, ki bo ob bogatem mednarodnem programu, združeval tisoče ljudi iz različnih držav Evrope.

Že prvo leto nas je skozi celoten vikend obiskalo več kot 5000 pustolovcev iz 5 držav, predstavilo pa se je več kot 30 lokalnih in mednardno priznanih zvezdnikov. Po uspešni izvedbi in odmevni medijski pozornosti (RTV, POP, Planet), je StellarBeat nominiran tudi za najboljši festival v regiji iz strani Clubbing Croatia. Na oder smo se pridružili velikanom, kot so Exit Festival Srbija, Sea Star v Umagu in

Fresh Festivalu iz Banja Luke.

Drugačnost, inovativnost in drznost so vodila v našem marketingu, kjer se trudimo premikati meje običajnega in verjamemo, da nam zaenkrat uspeva. Za sodelovanje želimo vzpodbuditi  vsa podjetja, ki so se prepoznala v zgodbi s pridevniki, kot so pustolovsko, drzno, kreativno ali inovativno, da nam pomagajo ustvariti kvaliteten

projekt

, ki bo postavil regijo na evropsko karto festivalov.

Sponzorsko razmerje razumemo v smislu odnosa, ki bi naj potekal vzajemno, bogatil in razvijal dolgoročne uspehe ter tako omogočil zadovoljstvo vsem vpletenim subjektom. Podjetja, ki sponzorstvo dojemajo kot pokroviteljsko in družbeno odgovornost ne izkoristijo vsega potenciala. Najbolj zadovoljna podjetja so tista, ki sponzorstvo dojemajo kot partnerstvo.

Festival StellarBeat lahko omogoči najrazličnejše oblike sodelovanja in vpletenosti vašega podjetja, ki smo jih z ostalimi pomembnimi informacijami zbrali v priponki tega elektronskega sporočila. Zato Vas prosimo, da si vzamete nekaj minut za našo kratko zgodbo.

Hkrati vas vabimo, da še enkrat podoživite pustolovščino ob našem uradnem festivalskem filmu:

[Poletje] https://www.facebook.com/StellarBeatMusicFestival/videos/1920549874935327/

[Zima] https://www.facebook.com/StellarBeatMusicFestival/videos/1985722748418039/

Več bogate vsebine v sliki in videu pa najdete na:

www.stellarbeat.si

https://www.facebook.com/StellarBeatMusicFestival/

S prijaznimi pozdravi,

Alen Damjanović

Izvršni Producent

T: +386 40 733 434

E: alen.damjanovic@stellarbeat.si

W: www.stellarbeat.si

25. 1. 2018

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja