Družabno

ŽIVI MRTVECI

9. SEZONA ŽIVIH MRTVECEV SE VRAČA NA FOX NA VEČ KOT 125 MEDNARODNIH TRGIH. TEŽKO PRIČAKOVANA DRUGA POLOVICA 8. SEZONE SE ZAČENJA 26. FEBRUARJA NA MEDNARODNIH PROGRAMIH FOXA.

FOX, ekskluzivni mednarodni dom Živih mrtvecev in vodilno svetovno podjetje, je danes napovedal vrnitev serije na mednarodne FOX-ove kanale po AMC-jevi napovedi 9. sezone. Premiera 9. sezone bo sledila pozneje v letu 2018. “Žive mrtvece”, ki že peto sezono zapored ostajajo najbolj gledana serija na televiziji, so producirali – glavni producent Scott M. Gimple, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, Dave Alpert in Tom Luse. FOX je v partnerstvu z AMC leta 2010 prvič simultano na več trgih predvajal igrano serijo. Zdaj si bodrugi del 8. sezone od 26. februarjalahko na FOX-u ogledalo več kot 200 milijonov gledalcev v več kot 125 državah le nekaj ur po premieri druge polovice sezone na programu AMC v ZDA. “Žive mrtvece” predvajajo na več kot 125 FOX-ovih kanalih na mednarodnih trgih najpozneje 24 ur po premieri v ZDA v okviru prizadevanj Fox Networks Group, da bi po vsem svetu serijo predvajali na isti dan in datum.

The Walking Dead © 2017 AMC Network Entertainment LLC. All rights reserved. ###

“ŽIVI MRTVECI” Posneta po stripu Roberta Kirkmana, ki ga je izdal v založbi Image Comics, serija “Živi mrtveci” zadnja štiri leta vlada na vrhu lestvice najbolj gledanih dramskih serij med odraslimi v starostni skupini med 18 in 49 let. V “Živih mrtvecih” spremljamo zgodbo o skupini preživeli več mesecev in let po zombijevski apokalipsi. Vodi jo policist Rick Grimes v iskanju varnega in stabilnega doma. V seriji, ki so jo kritiki označevali kot “resnični fenomen” (Variety), so kot izvršni producenti sodelovali Scott M. Gimple, Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero in Tom Luse. FOX FOX je med vodilnimi globalnimi zabavnimi programi.Toime je sinonim za inovativno hollywoodsko razvedrilno produkcijo, ki gledalcem nudi raznolikost vsebin, vse od komedije, drame, akcije, znanstvene fantastike do animiranih filmov. Prinaša najboljši raznovrsten program najširšemu krogu gledalcev. FOX omogoča mednarodnemu občinstvu ogled enkratnih, izvirnih in edinstvenih serij, kot so Simpsonovi, Outcast, Dosjeji X, Živi mrtveci, Imperij, Ameriška grozljivka, Domovina in Wayward Pines. FOX je dostopen v 31-ih jezikih v več kot 255 milijonih gospodinjstev v 127-ih državah zunaj ZDA. Zaradi svoje velikosti in globalne razširjenosti je FOX lahko uvedel inovativno strategijo za premierno prikazovanje ključnih serij in tako postal edina mednarodna mreža, ki lahko simultano predvaja enak program po vsem svetu. FOX je na voljo kot kabelski SD in HD program ter tudi kot FOX Play aplikacija.

 

Odnosi z javnostmi:

KATJA MLAKAR

M:+386 41 325 440 E:katja.mlakar@avi.si

DOMEN MAVRIČ

M:+386 41 875 160 E:domen.mavric@avi.si

25. 1. 2018

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja