Splošno

EKSKLUZIVNA PREMIERA NOVE SERIJE „TU, ZDAJ“

EKSKLUZIVNA PREMIERA NOVE SERIJE

„TU, ZDAJ“

(ang. „HERE AND NOW“)

OD 12. FEBRUARJA V PONUDBI HBO GO VIDEO STORITVE

HBO PREMIERA: 12. FEBRUARJA

OD SCENARISTA IN IZVRŠNEGA PRODUCENTA ALANA BALLA

IGRAJO: HOLLY HUNTER, TIM ROBBINS

Ljubljana, 8. februar 2018

Home Box Office, vodilna premium televizijska mreža s ponosom najavlja premiero nove serije „Tu, zdaj“ (Here and Now), ki bo preko internetne video storitve na HBO GO na voljo od 12. februarja, od tega datuma pa bo v ponudbo vsak ponedeljek dodan novi del.

Na HBO kanalu bo premiera 12. februarja ob 20.00 hnovi deli pa bodo predvajani vsak ponedeljek ob istem času.

Ustvarjalec priljubljenih televizijskih serij “Pod rušo” in “Prava kri” Alan Ball prinaša portret sodobne rasno mešane družine: profesor filozofije (Tim Robbins), njegova opsesivna žena (Holly Hunter), trije posvojenci iz Liberije, Vietnama in Kolumbije ter njun edini biološki otrok. Vendar se v navidez idealni in napredni družini skrivajo nekatere globoke čustvene razpoke. Za nameček začne eden izmed otrok videti stvari, ki jih drugi ne morejo. Gre za duševno bolezen ali kaj drugega? Tragikomično meditativna serija predstavlja zapletene sile družinskih odnosov, ki vplivajo na življenje ljudi dandanes.

Greg (Tim Robbins) in Audrey (Holly Hunter) sta posvojila tri otroke iz različnih držav, v želji, da bi imela družino, ki odraža multikulturni potencial države v kateri živijo. Kolumbijec Ramon (Daniel Zovatto), ki je na začetku razmerja z natakarjem Henryjem (Andy Bean), začenja terapijo pri psihiatru Dr. Faridu Shokraniju (Peter Macdissi), ker je imel več halucigenih srečanj s števili „11:11“. Duc (Raymond Lee), ki je posvojen iz Vietnama, uživa v ugodnostih svoje kariere „motivacijskega arhitekta“, medtem pa njegov celibat skrbi njegovo družino.

Liberijka Ashley (Jerrika Hinton), ki ima modno podjetje, se začenja boriti s svojo identiteto Afroameričanke v sodobni ameriški družbi, in vse pogosteje najde vse več razlogov, da strese svoj zakon z Malcolmom (Joe Williamson). Istočasno, ima njun najmaljši otrok, 17-letna Kristen (Sosie Bacon), drugačne težave – duši jo življenje in njeno poreklo, ki v primerjavi z „eksotičnimi“ brati in sestrami deluje banalno.

Izvršni producenti serije so Alan Ball, Peter Macdissi in David Knoller.

Andrijana Jeftović Lukić

PR coordinator

HBO Adria d.o.o.| Avenija Većeslava Holjevca 40 | 10010 Zagreb, Croatia |Tel:+385 1 67 00 206| Fax:+385 1 66 81 592| Mob:+385 91 4262764|http://www.hbo.hr/|http://www.hbo.si/|http://www.hbo.rs/|www.hbo.me|http://www.hbo.mk/

9. 2. 2018

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja