Splošno

Novice skupine GEFCO

KORPORACIJA – Dne 30. januarja je GEFCO objavil svojo novo identiteto s posodobljenim znakom in povsem novim sloganom: Partners, unlimited.

Nova blagovna znamka odraža ambicijo Skupine, da okrepi sodelovanje s partnerji in strankami s ciljem povečanja dodane vrednosti vzdolž svetovne dobavne verige.

“Naša odprtost, povezana s sposobnostjo, da poslušamo in se učimo od naših partnerjev, pomeni, da smo vedno pripravljeni vložiti dodaten trud. To odraža tudi naša posodobljena blagovna znamka z novim znakom in sloganom. Novi rumeni okvir z našim imenom predstavlja okno v svet, naš novi slogan “Partners, unlimited.” pa izraža našo ambicijo in utrjuje našo predanost našim strankam in partnerjem,” je povedal g. Luc Nadal, predsednik Upravnega odbora.

Beseda “Partners” izraža korporacijsko miselnost s katero GEFCO gradi odnose s svojim eko-sistemom (stranke, dobavitelji in zaposleni) in sicer na osnovi bližine in skupne rasti. Beseda “Unlimited” izraža cilj podjetja, da nenehno pomika meje v smislu ekspertnih znanj, geografskih področij, trajnostne rasti, ustvarjalnosti … in, seveda, inovativnosti!

[video link]

FRANCIJA–GEFCO sklenil partnerstvo z Institut de l\”Engagement

G. Luc Nadal, predsednik Upravnega odbora družbe GEFCO, je 11. januarja z g. Martinom Hirschem, predsednikom Instituta l\”Engagement podpisal sporazum, ki institutu zagotavlja človeške, finančne in materialne vire za podporo vstopa nadarjenih mladih talentov v poslovni svet.

Leta 2012 ustanovljeni Institut de l\”Engagement prepoznava mlade ljudi, ki so opravljali evropsko/mednarodno prostovoljno delo ali javna dela in tako pokazali močno pripadnost in ambicije za prihodnost. Institut se trudi odpirati vrata tistim, ki so z željo, da služijo javnim interesom, razkrili dragocene sposobnost in jim pomaga pri uresničitvi njihovih ciljev.

RUSIJA –GEFCO je postal akreditirani partner Ruskega izvoznega centra (RIC)

Leta 2016 začeto partnerstvo med družbo GEFCO in RIC-em zagotavlja ruskim in mednarodnim izvoznikom globalne logistične rešitve. Strateško partnerstvo je usmerjeno h krepitvi ruskih izvoznih kapacitet na področju avtomobilskega in drugih strateških proizvodnih sektorjev. Januarja 2018 sta se GEFCO in RIC dogovorila za razširitev partnerstva. G. Oleg Barybin, izvršni direktor razvoja korporacije RIC, je prepričan, da bosta oba obe strani s partnerstvom razširili izvozna obzorja.

RUSIJA –Družba GEFCO Rusija se je 1. februarja udeležila konference “Logistika 2018: Vlaganja v učinkovitost”, ki jo je organizirala RBC, ena vodilnih medijskih skupin v Rusiji. Glavni fokus konference so bile učinkovite rešitve in inovativnost v logistiki. G. Nikita Pushkarev, komercialni direktor družbe GEFCO Rusija, je predstavil referat “Multimodalni operaterji, celovit transport in logistični izzivi”, v katerem je poudaril trende na trgu in različne nivoje upravljanja logistike. G. Pushkarev je še posebej omenil omrežja digitalne logistike petega partnerja (5PL) in nove akterje na logističnem tržišču, kot so elektronski zbiralniki, lastniki sredstev, strokovnjaki s področja dobavnih verig in drugi ponudniki storitev. Na konferenci so sodelovali logistični upravljavci/direktorji, upravljavci dobavnih verig in skladiščnih oddelkov številnih globalnih podjetij.

ČEŠKA – GEFCO je odprl svojo deveto lokacijo na Češkem

Naše novo skladišče se nahaja v bližini Davisova, jugovzhodno od Prage. Površina velikosti 7.200m2 bo v veliki meri namenjena dolgoročnim strankam s področja avtomobilizma za nadomestne in elektronske sestavne dele, kakor tudi za vračljivo embalažo.

“Z odprtjem tega sodobnega novega skladišča zadovoljujemo našo dolgoročno potrebo po povečanju skladiščnih kapacitet, ki jo terja povečano povpraševanje, še posebej s strani naših dolgoletnih strank,” je pripomnil g. Aleksander Raczynski, glavni direktor družbe GEFCO Češka. Novi center so odprli januarja 2018. Ustvaril je 10 novih delovnih mest, v prihodnosti pa jih lahko ustvari še 40.

ZK – GEFCO odpira novo skladišče za življenjske znanosti in zdravstvo Januarja 2018 je družba GEFCO odprla svoje tretje skladišče z nadzorovano temperaturo za sektor življenjskih znanosti in zdravstva. Objekt se nahaja v bližini londonskega letališča Heathrow ZK in dopolnjuje špedicijska skladišča družbe GEFCO v Frankfurtu (Nemčija) in Amsterdamu (Nizozemska).

S tem novim objektom površine 1394 m2 naš sektor špedicije utrjuje in širi svoja ekspertna znanja na področju sektorja življenjskih znanosti in zdravstva. Objekt je načrtovan za doseganje najvišjih standardov pri špediciji farmacevtskih izdelkov in vključuje področja z različnimi temperaturami, od sobne temperature (15 ºC do 25 ºC) do hlajenja (2 ºC do 8 ºC) in zamrzovanja (-15 °C to -25 °C).

ROMUNIJA–GEFCO Romunija nadaljuje s človekoljubnim delom

Družba GEFCO Romunija se je povezala z organizacijo Rešite otroke Romunije pri dobavi ventilatorjev za nedonošene in bolne dojenčke Urgentni bolnišnici za otroke Grigore Alexandrescu v Bukarešti. GEFCO Romunija podpira pomoč otrokom, ki so pomoči potrebni. Leta 2016 je podjetje zagotovilo inkubatorje neonatalni enoti centra Bucur Maternity v Bukarešti. Novembra 2017 so zaposlenci družbe GEFCO Romunija zbirali oblačila in šolske potrebščine za otroke, vpisane v programe fundacije PARADA.

“Pomoč pomoči potrebnim je v našem DNK-aju in ponosen sem, ko vidim, da se naši zaposlenci vključujejo vsako leto v večjem številu. Energija, ki jih te povezave vnašajo v vsak projekt, nas navdušujejo, zato močno vzpodbujamo vse, ki želijo pri tem sodelovati,” je povedal g. Jérôme Chevrolet, direktor področja Balkan in glavni direktor družb GEFCO Romunija in Bolgarija.

Družba GEFCO Romunija je lani pomagala tudi pasjemu zavetišču ROBI v Bukarešti pri nudenju zdravstvene pomoči 300 tam nastanjenim psom, kakor tudi živalim brez doma.

 

 

STIKI ZA MEDIJE


Tomaž Mihelin Ritlop

SPEM za GEFCO

T.:02 228 44 34;

M.: 041 737 087;tomaz.ritlop@spem.si

mag. Vasja KOŠUTA

Sales and marketing manager

T.:05 66 38 781; M:051 62 14 04–vasja.kosuta@gefco.net

Elena Slobodian

GEFCO, M&C Coordinator Central Europe – Balkans – Middle East

T.:+40 (21) 300 88 86; M.:+40 (0)745 51 90 17; E.:olena.slobodyan@gefco.net

14. 3. 2018

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja