Kultura

Koncert učiteljev – zaključek Zvokov mladosti, 7. koncert

Spoštovani!

Ta teden Glasbena šola Nova Gorica zaključuje koncertni cikel Zvoki mladosti s priljubljenim koncertom učiteljev. Na tem svojevrstnem vsakoletnem dogodku se vloge nekoliko spremenijo; učitelje poslušajo in ocenjujejo\” učenci.

Nastopile bodo izvirne komorne skupine in dui, kot so Go.Trio (Clara Bensa, Enriketa Cefa, Alessandro Sluga), Trio Adore (Ana Černic, Doris Kodelja, Eva Slokar), flavtist Armando Mariutti in pianist Miha Štokelj, violinistka Tina Grego in violist Marko Kodelja, violinistki Amanda in Linda Vidic, kitarist Sebastjan Grego, harmonikar Dejan Vidović, saksofonist Boštjan Simon, kontrabasist Štefan Švagelj in tolkalec Uroš Nemanič, harfistka Erika Bersenda.

Sreda, 11.april 2018, ob 18. uriKoncertna dvorana Glasbene šole Nova Gorica

V priponki je program koncerta.

Vstopnine ni.

***

Glasbena šola Nova Gorica s koncertnim ciklom Zvoki mladosti izpolnjuje eno od temeljnih poslanstev glasbeno-pedagoške inštitucije, ki je vzgoja mladega občinstva v razgledane ljubitelje klasične glasbe. Možnost koncertiranja daje izstopajočim mladim glasbenim talentom. Na koncertih bodo nastopili mladi in profesionalni glasbeniki kot tudi učenci in profesorji Glasbene šole Nova Gorica.

***

Obisk je brezplačen, urnik pa prilagojen učencem, z začetkom ob 18. uri.Vsak koncert bo vključeval tudi predstavitev programa in intervju z nastopajočimi.

***

Vljudno bi prosili za najavo dogodka v vašem mediju.Najlepše se vam zahvaljujemo za medijsko podporo in vas lepo pozdravljamo.

Metka Suličodnosi z javnostmiGlasbena šola Nova Gorica+386 31 371 747www.gsng.si

10. 4. 2018

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja