Družabno, Gospodarstvo, Politika, Splošno, Tehnologija

Pomladni Vseslovenski sejem s pomembnimi gosti

Vseslovenski sejem 2018

Vseslovenski sejem 2018

petek bo na posestvu Gostilne pri Japu potekal Vseslovenski sejem – pomlad 2018, ki se ga bo udeležila vrsta znanih Slovencev z gospodarstva in politike. Uradna otvoritev sejma bo ob 15. uri.

Odprtje sejma bo sicer že v petek, 20. aprila zjutraj, trajal pa bo do nedelje, 22. aprila zvečer. Pomladni Vseslovenski sejem se ponaša z bogatim in zanimivim programom in znanimi obiskovalci ter glasbenimi ustvarjalci.

petek bodo sejem obiskali trije pomembni predstavniki vlade, in sicer minister za infrastrukturoPeter Gašperšič, ministrica za izobraževanje, znanost in šport Maja Makovec Brenčič ter Tanja Strniša, državna sekretarka na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Prisotni bodo seveda tudi župani sodelujočih občin – Dušan Strnad (Ivančna Gorica), Alojzij Kastelic(Trebnje) in Franc Škufca (Žužemberk). Svojo udeležbo so potrdili tudi številni domači podjetniki pa tudi direktor Slovenskih železnic Dušan Mes, ki bodo obiskovalcem ponudile poseben popust na nakup kart za prihod z vlakom (do postaje Radohova vas) – do sejma (in nazaj) pa bo za obiskovalce organiziran brezplačni avtobusni prevoz.

V soboto sta svojo udeležbo na pomladnem Vseslovenskem sejmu že potrdila predsednik državnega zbora Milan Brglez in predsednik SDS Janez Janša.

Vseslovenski sejem je vsesplošni sejem in pokriva širok spekter dejavnosti, med katerimi so kmetijstvo, mehanizacija, domača obrt, motociklizem, kolesarstvo, vse za dom in šport, vse za poroko, obrt, gradbeništvo, avtomobilizem, turizem, predstavitev občin, društva, trgovina, prosti čas in druge.

Vljudno vabljeni.

Franc Fritz Murgelj

GSM: 041 699 770

E-NASLOV: franc.murgelj@ecetera.si

18. 4. 2018

Avtor

Uredništvo


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja