Splošno, Tehnologija

Samsung na sejmu EuroCucina 2018 predstavlja najnovejše gospodinjske aparate

 

Inovativna Dual Cook Flex™ pečica

Samsung na svetovno znanem sejmu v Milanu predstavlja novo Dual Cook Flex™ pečico in druge inovacije

 

Milano, Italija – 19. april 2018 – Samsung Electronics se, kot del svoje zavezanosti h krepitvi svoje prisotnosti na evropskem trgu, predstavlja na bienalu EuroCucina 2018 v Milanu. Samsung želi s predstavitvijo med uporabniki v regiji zvišati ugled blagovne znamke in pokazati, da Samsung gospodinjski aparati resnično spreminjajo življenja uporabnikov.

“Veseli smo, da prvič na sejmu EuroCucina v Milanu predstavljamo naše najnovejše gospodinjske aparate,” je povedal BK Kang, izvršni podpredsednik, vodja globalne prodaje in marketinga ter poslovnega dela za gospodinjske aparate pri družbi Samsung Electronics. “Verjamemo, da naša udeležba na sejmu EuroCucina odraža našo predanost zagotavljanju inovativnih gospodinjskih aparatov, ki prinašajo življenje v kuhinje in uporabnikom olajšujejo vsakodnevne aktivnosti.”

Inovativna Dual Cook Flex™ pečica

 

Samsung predstavlja celotno serijo vgradnih gospodinjskih aparatov na sejmu EuroCucina, med drugimi tudi edinstveno Dual Cook Flex™ pečico. Samsung je prvi v Evropi predstavil inovativna “fleksibilna vrata”, ki uporabnikom omogočajo neodvisen dostop do zgornjega dela pečice, brez izgube toplote in vplivov na pečenje v spodjem delu. Za pripravo večjih jedi je mogoče odstraniti delilnik in uporabiti celotno pečico.

 

Dual Cook Flex™ pečica z uporabo sistema za dvojno pečenje prav tako olajša pripravo več jedi. Tehnologija za dvojno pripravo jedi omogoča popolno prilagodljivost pečenja v zgornjem ali spodnjem delu, ki ju je mogoče uporabljati neodvisno, z različnimi temperaturami in nastavitvami časa pečenja. Sistem za dvojno pečenje preprečuje tudi mešanje vonja in tako zagotavlja optimalno pripravo hrane. Uporabniki lahko za posamezne jedi uporabijo tudi samo zgornji del pečice, kar zmanjša čas segrevanja in porabo energije.[1]

 

Dual Cook Flex™ pečica nudi vrsto pametnih funkcij za optimizirano pečenje. Na primer, uporabniki lahko na daljavo, prek SmartThings aplikacije, vklopijo segrevanje pečice in ravno tako nadzorujejo temperaturo pečenja. Vključeni priročnik za pripravo hrane na podlagi sestavin priporoča najboljši način pečenja, temperaturo in čas.

[1] Celotna poraba energije se zmanjša za 20 %, čas segrevanja pa za 4 minute. Rezultati temeljijo na internem testu zgornjega dela pečice s testnim protokolom IEC- 60350 (manjše torte, konvekcija 155℃, v primerjavi z uporabo celotne pečice). Rezultati se lahko razlikujejo glede na hrano, ki jo pripravljamo, uporabo in druge dejavnike.

 

Pametnejše življenje

 

Samsung na sejmu EuroCucina predstavlja tudi, kako ključni IoT aparati za dom delujejo povezano. Samsung načrtuje, da bo s prilagodljivimi pametnimi rešitvami utrdil svojo vodilno vlogo na področju pametnih/IoT rešitev. Obiskovalci bodo spoznali edinstvene Samsung IoT tehnologije z vmesnikom Family Hub in druge naprave za pametni dom.

 

V ospredju predstavitve bosta superiorna pametna Dual Cook Flex™ pečica in zadnja generacija Family Hub™ z integrirano SmartThings aplikacijo. Family Hub™ uporabnikom omogoča enostavno, priročno in harmonizirano izkušnjo vse pametnih naprav, s funkcijami kot so Bixby, načrtovalec obrokov, nakupovalni seznam in recepti, ki zagotavljajo pametna doživetja v kuhinji.

 

Inovativna tehnologija v stilsko dovršeni kuhinji

 

Obiskovalci sejma bodo na razstavnem prostoru družbe Samsung spoznali tudi inovativne kuhinjske tehnologije. Predstavitev vključuje tudi WaterWall™ pomivalni stroj, ki perfektno umije vso posodo in Virtual Flame™ štedilnik, ki nudi intuitivni vizualni nadzor plamena. Predstavljena bo tudi Samsung Twin Cooling Plus™ tehnologija – obiskovalci bodo na zaslonu lahko videli, kako sistem neodvisno upravlja hladilnik in zamrzovalnik.

 

Na voljo bodo tudi modeli s premium oblikovanjem, vključno s ploskim oblikovanjem – minimalističnim oblikovanjem, ki brezhibno povezuje vse serije v eno in povečuje uporabnost. Samsung razstavlja tudi črne vgradne aparate iz nerjavnega jekla in Dacor’s Modernist zbirko.

 

Samsung je 18. aprila priredil tudi konferenco za partnerje in medije, kjer so z uporabo najinovativnejših Samsung gospodinjskih aparatov kuhali priznani kuharji z Michelinovimi zvezdicami. EuroCucina, kjer se predstavlja Samsung, je del dogodka Salone del Mobile Milano, ki poteka od 17. do 22. aprila.

###

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

 

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič, t.semic@samsung.com

ali Iris Horvat, Grayling d.o.o., +386 (0)40 16 88 51, iris.horvat@grayling.com

 

19. 4. 2018

Avtor

Uredništvo


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja