Finance, Šport

Zlatan Ibrahimović novi obraz marketinške kampanje za svetovno nogometno prvenstvo družbe Visa

Zlatan Ibrahimović – Photograph by Peter Powell.

SAN FRANCISCO, ZDA – 18. april 2018 – Visa je naznanila, da bo vrhunski nogometaš Zlatan Ibrahimović novi obraz Visa globalne marketinške kampanje, ki bo potekala v sklopu svetovnega nogometnega prvenstva 2018 FIFA World Cup Russia™. Visa bo, kot uradni partner za plačilne storitve organizacije FIFA, v sodelovanju z Zlatanom, vsem navijačem omogočila, da ne zamudijo niti trenutka nogometnih akcij tega poletja.

 

“Zelo sem ponosen, da lahko sodelujem z globalno vodilno družbo za plačila,” je povedal Zlatan Ibrahimović, športni zvezdnik in novi obraz marketinške kampanje družbe Visa, ki bo potekala v sklopu svetovnega nogometnega prvenstva. “Vedno poskušam biti najboljši, kar odraža tudi partnerstvo z družbo Visa.”

 

Zlatan, ki je eden najboljših nogometašev na svetu, je v svoji karieri osvojil 33 pokalov in igral pri 9 ekipah v Angliji, Franciji, Italiji, na Nizozemskem, Španiji, na Švedskem in Združenih državah Amerike. Zlatan velja za enega najboljših napadalcev svoje generacije.

Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović – Photograph by Peter Powell

Nogometna legenda, ki se je rodila bosanskemu očetu in hrvaški mami na Švedskem, je ambasador Združenih narodov in govori pet jezikov ter tako uteleša globalno naravo blagovne znamke Visa.

 

“Že od nekdaj spremljamo Zlatanove impresivne dosežke na igrišču, njegovo globalno pojavnost in barvito osebnost,” je povedala Lynne Biggar, direktorica marketinga in komuniciranja pri družbi Visa. “Navdušeni smo nad partnerstvom z Zlatanom – veseli nas, da bomo skupaj izvedli našo kampanjo v sklopu svetovnega nogometnega prvenstva 2018 FIFA World Cup Russia™, se povezali z navijači po svetu in ponovno dokazali, da je Visa z vami, kjerkoli želite biti.”

 

Skupna pot Zlatana in družbe Visa se bo začela naslednji mesec. Pridružite se še vi 31 milijonom Zlatanovim sledilcem na Instagramu na @iamzlatanibrahimovic ali obiščite Visaeurope.si.

 

Dodatne informacije:

Sheerin Salimi

+1 415-805-5923

shesalim@visa.com

 

Grayling d.o.o.

Iris Horvat

+386 (0)40 16 88 51

iris.horvat@grayling.com

19. 4. 2018

Avtor

Uredništvo


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja