Šport

AJM TEAM TIME RIDE 2018 – prijavljenih že preko 150 ekip

 

Maribor, 7.5.2018

Spoštovani predstavniki medijev,

v kolesarskih krogih v Sloveniji smo znani kot organizatorji dveh množičnih rekreativnih gorsko-kolesarskih prireditev: Bike ride Pohorje in Team time ride.

V mesecu maju 2018 vabimo vse kolesarske navdušence, že deveto leto zapored, na AJM team time ride 2018 – največjo in najbolj zabavno ekipno kolesarsko prireditev v Sloveniji.

AJM TEAM TIME RIDE 2018

Največje in najbolj zabavno ekipno kolesarjenje v Sloveniji, letos 27. maja

Prijavljenih že preko 150 ekip z vseh koncev Slovenije!

Po osmih zelo uspešnih izvedbah in navdušenju udeležencev nad prireditvijo AJM team time ride, bomo letos doživeli novo atraktivno nadaljevanje. Organizatorji načrtujejo, da se bo prireditve v letu 2018 udeležilo preko 200 ekip, kar pomeni že blizu 1.000 kolesarjev iz vse Slovenije in tujine.

Največje in najbolj zabavno ekipno kolesarjenje v Sloveniji je res nekaj posebnega, saj se 2, 3 ali 4-članske ekipe kolesarjev “trudijo” najbolj približati povprečnemu času vseh ekip. Kolesarska prireditev nima značaja kolesarske dirke, čeprav se vsaki ekipi meri čas kolesarjenja. Ekipa, ki se bo najbolj približala povprečnemu času vseh ekip, bo velika zmagovalka. Vse do prihoda zadnje ekipe v cilj je negotovo, katera je zmagovalna ekipa. Povsem nesmiselno je torej divjanje po predpisani trasi, a tudi pretirano zavlačevanje ne prinaša uspeha.

Brez divjanja in z veliko užitkov do fantastičnih nagrad:

Zmaga: vrhunski stroji Husqvarna za celo ekipo 2. mesto: tedenske počitnice v Campingu Kozarica za celo ekipo 3. mesto: vikend najem luksuzne Koče na Veliki planini za celo ekipo nagrada za najbolj odštekano oblečeno ekipo: vikend paket v Panonski vasi v Moravskih Toplicah za celo ekipo in druge lepe nagrade v žrebanju med vsemi udeleženci: gorsko kolo Merida, treking kolo Scott, vikend paket v hotelu Alp v Bovcu …

25 km dolgo traso, ki so jo organizatorji začrtali v hribih v neposredni bližini Maribora – od Kamnice preko Kobanskih gričev vse do Gaja in Sv. Urbana, je izjemno barvita in zanimiva ter bo tudi letos med vinograde in gozdove zagotovo privabila množico kolesarjev iz vse Slovenije.

Množična rekreativna kolesarska prireditev je namenjena vsem generacijam, najmlajšim, starejšim, družinam … Kolesari se z gorskimi ali treking kolesi.

V čudovitem okolju, vstran od mestnega prometa želijo organizatorji podreti nekaj organizacijskih rekordov. Pripravljajo namreč kar nekaj presenečenj za vse udeležence. Video predstavitev lanske prireditve lahko najdete na www.timeride.si.

Termin: nedelja, 27. maj 2018 Trasa: Kamnica – Medič – Log – Gaj – Urban – Medič – Kamnica

Dolžina: 25 km

Program prireditve:

8.00 – 9.30: štart kolesarskega trima

8.00 – 13.30: čas za uspešno opravljen trim (žigi petih kontrolnih točk)

11.00 – 13.30: prihodi v cilj, druženje kolesarjev

13.30 – 14.00: razglasitev povprečnega časa vseh ekip in podelitev nagrad ekipam

Hitra prijava se splača!

Letos še posebej vabijo družine, zato poseben popust za družine!

Vsi prijavljeni prejmejo: toplo malico na cilju, oskrbo z energetskimi napitki in vodo, presenečenja na trasi, nezgodno zavarovanje ….

Posebne nagrade bodo prejeli tudi:

najmlajša štiričlanska družina (oče, mama + vsaj 2 otroka – vsak mora samostojno prekolesariti traso) najstarejša oz. najstarejši udeleženec zakonski par z največjo razliko v letih

… ki uspešno prekolesari začrtano traso.

Cilj tega projekta je, da se kolesarskim navdušencem v Sloveniji ponudi drugačna in izjemno atraktivna prireditev za vse generacije in da se v njih prebudi ekipni duh prijateljstva. V idiličnem naravnem okolju, sredi vinogradov in gozdov ter s kolesarskimi prijatelji se obeta izjemno zanimiva kolesarska prireditev.

Vse informacije in prijave: www.timeride.si

****************************************************************************************************

Verjamemo, da nam bo skupaj uspelo in da bo prireditev odmevala v kolesarskih krogih po vsej Sloveniji, pa tudi v tujini.

Vljudno vas naprošamo za objavo prispevka oz. napovednika v vašem mediju, kar bi pripomoglo k še odmevnejši prireditvi. Za vsako povratno informacijo o objavljenem prispevku bomo zelo hvaležni. Za vsa dodatna vprašanja ali informacije, smo vam z veseljem na voljo.

Priložene fotografije – Foto: Mediaevent

Vabljeni, da se nam 27. maja na prireditvi pridružite tudi vi!

Hvala za vaše poročanje in lep dan!

office@mediaevent.si

MEDIAEVENT marketing in prireditve

. . . events, marketing, cross media

7. 5. 2018

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja