Splošno

Grayling nominiran za prestižno nagrado Eastern Europe PR Consultancy of the Year

 

 

London / Ljubljana, 7. maj 2018 – Grayling se je uvrstil v finalni izbor za prestižno nagrado Eastern Europe PR Consultancy za leto 2018 na SABRE Awards EMEA. Nagrade SABRE so najpomembnejše nagrade na področju odnosov z javnostmi. Uvrstitev podjetja Grayling med finaliste je izjemen dosežek za edinstveno mrežo 10 pisarn in 145 svetovalcev v Vzhodni Evropi ter dokaz, da so svetovanje uspešno razširili na nova področja, od znamčenja delodajalcev do potrošniškega marketinga. Grayling je nominiran tudi za štiri dodatna priznanja EMEA SABRE Awards.

Grayling je eden od pionirjev na področju odnosov z javnostmi v Srednji in Vzhodni Evropi ter je bil prvotno znan predvsem po svetovanju o javnih zadevah in kriznem menedžmentu, trenutno pa pokriva že cel spekter področij.

“Tudi v prihodnosti bomo v tem zelo konkurenčnem okolju stremeli k odličnosti in ponosni smo na dejstvo, da smo v zadnjih mesecih uspeli pridobiti zaupanje številnih vodilnih blagovnih znamk, vključno z znamkami Ahold, Dacia, McDonalds, Skanska in Tetra Pak. Družbe so se pridružile našemu dolgemu seznamu strankam, med katerimi so tudi Diageo, eBay, Google, HP, Hilton, IBM, PokerStars, Samsung in Visa.” – je povedal Jan Simunek, izvršni direktor za kontinentalno Evropo pri podjetju Grayling.

EMEA SABRE Awards, priznanja za vrhunske dosežke na področju upravljanja ugleda in odnosov s strankami, so najbolj prestižne mednarodne nagrade na področju odnosov z javnostmi. Slavnostna podelitev EMEA SABRE Awards bo 23. maja 2018 v Amsterdamu, nagrade pa bo podelila priznana organizacija Holmes Group, ki je specializirana za raziskave in spremljanje trendov na področju odnosov z javnostmi.

O agenciji Grayling:

Grayling je globalna komunikacijska mreža, ki z inovativnimi rešitvami v hitro spreminjajočem se okolju dosega merljive prednosti za svoje stranke. Grayling z 31 pisarnami v 22 evropskih državah in 500 svetovalci ne ustavijo niti meje med državami niti med področji delovanja.

Grayling je del Huntsworth Plc., ki kotira na Londonski borzi.

www.grayling.com ▪ www.twitter.com/@GraylingPR

Dodatne informacije:

Grayling d.o.o.

Iris Horvat

+386 (0)40 16 88 51

iris.horvat@grayling.com

8. 5. 2018

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja