Tehnologija

Ne spreglejte dodatne ugodnosti na izbrane UHD in QLED TV modele – podaljšana petletna garancija

 

Promocijska kampanja, ki poteka od 1. maja do vključno 30. junija 2018, vključuje izbrane UHD in QLED TV modele, izdelane leta 2017 in 2018 (serije M in N)

Zahvaljujoč izjemni kakovosti slike, odličnemu kontrastu in naprednim zmogljivostim SMART TV platforme, ki je prejela številna priznanja strokovne javnosti, je Samsung zadnjih 13 let vodilni proizvajalec televizorjev.

Da bi uporabnikom olajšali življenje, je Samsung znotraj svoje zadnje promocijske kampanje podaljšal garancijo na izbrane UHD in QLED TV modele, izdelane leta 2017 in 2018 (serije M in N), na 5 let. Medtem ko Samsung kupcem QLED TV (serije M in N), v primeru učinka »vžgane slike« na zaslonih televizorja (angl. burn-in effect) omogoča 10 letno garancijo.

Kupci izbranih UHD in QLED TV lahko ugodnosti podaljšane garancije uveljavljajo od 1. maja do vključno 30. junija 2018.

Za pridobitev ugodnosti je potrebno izdelek registrirati na spletni strani www.samsung5letgarancije.si. Na strani je objavljen tudi podroben seznam naprav, dodatne informacije pa lahko pridobite s klicem na 080 697 267.

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

 

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič, t.semic@samsung.com

ali Iris Horvat, Grayling d.o.o., +386 (0)40 16 88 51, iris.horvat@grayling.com

 

8. 5. 2018

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja