Splošno, Tehnologija

AOC napoveduje novi prenosni USB-C monitor

USB-C napajan I1601FWUX

Eden za na pot: AOC napoveduje novi prenosni USB-C monitor

Ljubljana, 15. maj 2018 – Specialist za monitorje AOC najavlja novi prenosni monitor z USB-C povezavo. Ste med delavnikom veliko na terenu in potrebujete večji zaslona od tistega, ki vam ga nudijo prenosniki? I1601FWUX je prava rešitev v obliki 15.6-palčnega (39,6 cm) IPS zaslona v polni visoki ločljivosti (1920 x 1080 točk). Pametni pokrov, ki je priložen monitorju, služi tudi kot držalo zaslona v portretnem in pokrajinskem načinu, vgrajena funkcija samodejnega vrtenja pa zasuka zaslonski prikaz v pravilen položaj. Njegova elegantna oblika z debelino 8,5 mm in težo samo 800 g zagotavlja, da se monitor udobno prilega v katero koli torbo. Elegantna, stilska in prenosna rešitev I1601FWUX bo v Evropi na voljo od maja 2018.

Več prostora za ogled – kamorkoli greste

Niste zadovoljni z velikostjo zaslona vašega prenosnega računalnika? Potrebujete potencialnim strankam predstaviti ponudbo ali predlog, in ne želite, da vam gledajo preko ramena? Ali pa želite dokončati nekaj delovnih preglednic, ko ste na vlaku ali letalu? Možnosti so neskončne: AOC prinaša najnovejšo USB-C tehnologijo za prenosne zaslone v najbolj elegantni in izjemno tanki rešitvi: I1601FWUX.

I1601FWUX uporablja USB Tip-C tehnologijo tako za povezavo signala kot napajanje zaslona. Namesto starejših zaslonov z napajanjem USB, vrata USB-C vključujejo visokokakovostni signal DisplayPort in napajalno povezavo v enem kablu, kar zmanjšuje nered in zagotavlja pravo doživetje mobilnega zaslona. Velikost zaslona 15,6-palcev ustreza velikostim zaslona večine multimedijskih prenosnih računalnikov, medtem ko višina držala omogoča nastavitev zaslona na istem nivoju s prenosnim računalnikom.

 

Vizualno omamljanje

Zahvaljujoč svoji kompaktni velikosti, se I1601FWUX prilega v večino prenosnih torb. Monitor tehta samo 800 gramov in je ultra tanek z debelino samo 8,5 mm. Ko je pripravljen za delo, I1601FWUX navdušuje uporabnike s premijsko kovinskim zadnjim pokrovom, medtem ko na sprednji strani zaslon IPS z vidnimi koti gledanja 160/160° zagotavlja, da bodo številni uporabniki videli živopisne in konstantne slike. Zaslon je opremljen tudi z AOC Low Blue Light načinom, ki zmanjšuje potencialno škodljivo modro svetlobo in preprečuje utrujenost uporabnikov ter zagotavlja udobno uporabo skozi noč in dan, zahvaljujoč svetilnosti 220 cd/m².

 

Praktičen in priročen

IPS zaslon monitorja I1601FWUX ima odzivni čas 5 ms GtG, kar pomeni, da bodo hitri akcijski prizori ali igre s hitrim tempom prikazani gladko in brez zatikanja. Vključeni pametni pokrov ščiti zaslon, ko ga ne uporabljate in prenašate naokoli. Ko je zaslon v uporabi, pa se pokrov spremeni v nosilec zaslona za pokončni in ležeči način. S funkcijo Auto-Pivot, ki se jo aktivira preko programske opreme AOC i-Menu, je enostavno tudi spreminjanje orientacije zaslona, zaradi česar se med vrtenjem zaslona slika samodejno poravna v pravilen položaj.

 

AOC I1601FWUX bo na voljo predvidoma od maja 2018 po priporočeni prodajni ceni 299 EUR.

 

Za dodatne informacije se obrnite na:

 

Digital Design d.o.o.
Hrastovec 22
1236 Trzin
Dušan Pristavec
M: +386 31 429010
E: dusan.pristavec@digitaldesign.si

 

ali
AOC International (Europe)

B.V. Prins Bernhardplein 200,

6th floor 1097 JB Amsterdam

Anna Stefanczyk

Tel: +31 205046950

E-mail: anna.stefanczyk@tpv-tech.com

 

O podjetju AOC:

 

AOC sodi med najbolj prepoznavne globalne blagovne znamke v svetu računalniških monitorjev. Njegove izdelke odlikujejo visoka kakovost izdelave, privlačen in atraktiven dizajn, inovativnost in okoljska prijaznost ter konkurenčne cene. Vse to so razlogi, zakaj vse več potrošnikov, distributerjev, partnerjev in direktorjev podjetij zaupa znamki AOC. Računalniški monitorji AOC se znajo prilagoditi tako poslovnemu kot domačemu uporabniku ali igričarju. Več informacij o podjetju AOC, ki je podružnica družbe TPV Technology Limited, največjega proizvajalca LCD-zaslonov na svetu, in njegovih izdelkih najdete na spletni strani www.aoc-europe.com.

15. 5. 2018

Avtor

Uredništvo


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja