Izobraževanje, Kultura, Šport

Tek za življenjem: Motivacijska pot športnika in bivšega odvisnika

Mitja Duh

                                                                              Mitja Duh

Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) projekt ŠOUP Akademija, s katerimi je podajala nova neformalna znanja, kompetence ter veščine, zaključuje s posebnim gostom.

Svojo zgodbo bo v torek, 22. maja, ob 17. uri v Študentskem centru UP (Čevljarska ulica 27, Koper) predstavil Mitja Duh, športnik in bivši odvisnik. Je zgodba o tem, kako se ne smemo nikoli predati in kako lahko s sanjami ter izjemno notranjo močjo premagamo najtežje življenjske prepreke.

Konec leta 2014 je v Mladinskem centru Trbovlje izšel književni prvenec Mitje Duha z naslovom Tek za življenjem. Avtor na 200 straneh pripoveduje o temačnem obdobju svojega življenja, prežetega s spletkami, kriminalom in drogami. To je iskrena pripoved o trdih in neizprosnih padcih v začaran krog drog, mučnih bojih s psihozami za zidovi zapora na Dobu ter nepredstavljivih junaških povratkih v svet živih, konča pa se s težavnim povratkom v normalno življenje in boljše dni.

Na brezplačnem pogovornem večeru, ki ga lahko označimo tudi kot motivacijsko predavanje želi Mitja Duh svojo zgodbo in pozitivno sporočilo deliti s čim več ljudmi širom Slovenije, saj verjame, da lahko le z osebnim pristopom in pozitivno naravnanostjo pokaže pravo pot marsikomu” o dogodku pove Nassim Djaba, predsednik ŠOUP.

Resor za izobraževanje in študentsko svetovanje Študentske organizacije Univerze na Primorskem je od marca do maja pripravil ŠOUP Akademijo, sklop šestih neformalnih predavanj, s katerimi podajamo nova neformalna znanja, kompetence ter veščine, s ciljem obogatenja študentskega življenja.

Dogodek lahko na Facebook strani spremljate tukaj.

 

Eleonora Jenko,
predstavnica za odnose z javnostmi ŠOUP
GSM: 041 279 783
Tel: 00386 5 662 62 24
e-mail: eleonora@soup.si
www.soup.si I Facebook ŠOUP

15. 5. 2018

Avtor

Uredništvo


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja