Družabno

Deadpool v Cineplexxu

Blaz Slanic, Filip Krzsnik, Klemen Bucan, Deadpool

Kranj, 16. maj 2018 – Ljubiteljev Marvelovih filmov je v Sloveniji vedno več, kar pričajo polne dvorane na včerajšnjih premiernih projekcijah filma Deadpool 2 v Cineplexx kinih. Marvelov klepetavi anti-junak se je vrnil! Večji, boljši in še bolj neumen kot kadarkoli prej. Obiskal je tudi Cinepelxx Kranj. Kar je izredno zabavalo njegove oboževalce, ki so si film premierno ogledali na Večeru superjunakov. Med njimi sta bila tudi akrobata Filip Kržišnik in Blaž Slanič ter voditelj in stand up komik Klemen Bučan. Za dobro vzdušje sta v Kranju skrbela Deadpool ter moderator Uroš Bitenc. Srečne izžrebance sta razveselila s filmskimi nagradami. Za sladkanje med filmom so poskrbeli bomboni M&M’s.

Odzivi po filmu so bili pritrdilni, da je film izpolnil vsa pričakovanja. Po velikem uspehu prvega filma se v vlogi Deadpoola vrača Ryan Reynolds, ki je sodeloval tudi pri pisanju scenarija in produkciji. Zgodba je tokrat še bolj napeta in zabavna, polna značilnega črnega humorja in zajedljivih komentarjev glavnega junaka Wada oziroma Deadpoola. Predpremierne projekcije Deadpool 2 še danes, od četrtka, 17. maja pa redno na sporedu v vseh Cineplexx kinih.

Nakup vstopnic na: https://bit.ly/2J5iSZu

Fotografije:

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje o dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana.

 

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile: +386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina.

16. 5. 2018

Avtor

Uredništvo


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja