Splošno

Interes za investiranje v PC Stara vas

 

Velenje, 23. maj 2018 – Mestna občina Velenje izvaja aktivnosti za širitev Poslovne cone Stara vas z namenom spodbujanja novih investicij za ustvarjanje novih delovnih mest. Zato vse potencialne investitorje vabimo, da izrazijo svoj interes po vključitvi v Poslovno cono Stara vas in hkrati opredelijo okvirne prostorske potrebe ter predvideno dejavnost.

 

Na voljo je 6 komunalno urejenih parcel z različno kvadraturo, in sicer v velikosti od 1.009 m² do 8.966 m² (več v priloženem zemljevidu – prosta zemljišča so označena z zeleno barvo). Izkazane želje investitorjev bodo osnova pri oblikovanju Javnega razpisa za prodajo zemljišč v PC Stara vas, ki ga bomo pripravili v naslednji fazi.

 

V Mestni občini Velenje želimo velikost posameznih parcel kar najbolj optimalno prilagoditi željam in potrebam investitorjev, zato bomo odziva veseli.

 

Informativne dopise s kratko predstavitvijo podjetja, označbo parcele, za katero se zanimajo in kontaktne podatke lahko potencialni investitorji oddajo do 1. junija 2018 do 12. ure na elektronski naslov: PCstaravas@velenje.si.

Z vsemi zainteresiranimi kupci bomo v juniju izvedli razgovore.

 

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

mag. Maša Kočevar
Kabinet župana

T: 03 8961 546

24. 5. 2018

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja