Tehnologija

Gremo na pot! Pridružite se skupnosti Google Developers!

To poletje bo ekipa Google Developers v barvitem avtobusu obiskala deset držav in 14 mest po vsej Evropi. Obiskali bomo študentska naselja in tehnološke parke, kjer bomo spoznali lokalno okolje in predstavili naše programe za razvijalce in start-up podjetja.

V vsakem od mest, v katerih se bomo ustavili, se želimo srečati z razvijalci in tehnološkimi navdušenci ter izvedeti, kaj vas navdušuje in kakšna podpora je za vas najdragocenejša, mi pa vam bomo predstavili, na kakšen način podpiramo IT-skupnosti po vsem svetu.

Naši strokovnjaki bodo vodili delavnice o temah, kot so Izgradnja pametnih stvari s platformo Android Things in Strojno učenje s sistemom Tensorflow. Prav tako boste imeli priložnost, da se srečate z razvojnimi ekipami družbe Google, katerih člani vam bodo povedali, kako postati del te in drugih skupnosti, ki jih podpira Google.

Bi se radi srečali z nami? Tukaj se prijavite za udeležbo na dogodku.

Pridružite se nam in izvedite, kako Google podpira skupnosti razvijalcev. Seznanite se s skupinami Google Developer Groups in programom Women Techmakers ter različnimi načini našega sodelovanja s širšo skupnostjo razvijalcev v Evropi in po svetu.

Kaj vas čaka:

· Informacije: Izvedeli boste več o tem, kako Google podpira skupnosti razvijalcev po vsem svetu – od vsebin in govorcev do globalnega omrežja.

· Mreženje: Možnost mreženja z drugimi organizatorji skupnosti iz vašega kraja.

· Delavnice: Udeležite se naših delavnic o produktih (Actions on Google, Google Cloud, Machine Learning) in spoznajte člane ekipe Google.

· Zabava: Glasba v živo, igre in še več!

Se vidimo v Ljubljani, v Tehnološkem parku, 18. junija!

Ekipa Google Developers

Iris Horvat


Account Executive


Dunajska 5

1000 Ljubljana, Slovenia

T+386 (0)1 434 26 65|

M+386 (0)40 16 88 51

iris.horvat@grayling.com

grayling.com

14. 6. 2018

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja