Turizem

Ljubljana gosti enega najprestižnejših dogodkov na področju globalne kongresne dejavnosti  

Ljubljana, 9. julija 2018 – Ljubljana med 9. in 11. julijem gosti izobraževalni in marketinški dogodek ICCA Association Meetings Programme – AMP 2018, ki bo ustvaril dinamično platformo za izobraževanje, poslovne priložnosti in mreženje s poudarkom na lokalni izkušnji in toplem gostoljubju. 30 vodij združenj je v Ljubljano prispelo že včeraj, da bi izvedeli in izkusili, kaj lahko nudi za dogodke združenj.

Vsi slovenski člani ICCA  so združili sile in ustvarili program, zaradi katerega bodo udeleženci začutili Slovenijo. Lokalni organizacijski odbor, ki ga sestavljajo Zavod-Kongresnoturistični urad Slovenije, Slovenska turistična organizacija, Visit Ljubljana, Union Hoteli, Cankarjev dom, GR – Prireditveni center, Kompas DMC, Kongresni urad Bled in Dekon Group, je s svojo predanostjo prispeval k oblikovanju dinamičnega, vendar nestresnega tridnevnega nepozabnega programa.

Slovensko znanje in izkušnje so strokovni program AMP obogatili s predavanji klimatologinje in profesorice dr. Lučke Kajfež Bogataj, ljubljanske podžupanje Tjaše Ficko, leta 2017 proglašene najboljše kuharske mojstrice na svetu Ane Roš in direktorja Kongresnoturističnega urada Slovenije Mihe Kovačiča.

Mesto Ljubljana bo poskrbelo za profesionalno, a prijateljsko in toplo atmosfero z zelenim duhom, ki bo udeležence ICCA AMP 2018 spodbudil k ustvarjanju pomembnih in trajnih poslovnih odnosov, prijateljskih vezi in spominov.

Predsednik Lokalnega organizacijskega odbora Miha Kovačič, direktor Kongresnoturističnega urada Slovenije, pravi: »Počaščeni smo, da ima Slovenija priložnost v Ljubljani gostiti dogodek ICCA AMP in da imamo priložnost deliti naše znanje, izkušnje in strast vodji združenja in ICCA družini z vsega sveta.«

Mag. Maja Pak, direktorica Slovenske turistične organizacije: »Slovenija je tudi v tujini vse bolj prepoznavna kot odlična gostiteljica strokovnih dogodkov na najvišji ravni, profesionalno izvedeni dogodki in hkrati pristno gostoljubje pa nas uvrščajo med najvidnejše destinacije na svetovnem zemljevidu kongresnega turizma. Prepričana sem, da bo tudi ICCA AMP, eden najprestižnejših dogodkov na področju globalne kongresne dejavnosti, zabeležil presežke na področju profesionalne in kakovostne izvedbe ter obiska in zadovoljstva udeležencev

Petra Stušek, direktorica Turizma Ljubljana: »Slovenski člani ICCA z navdušeno dobrodošlico pozdravljajo ICCA AMP 2018 v prestolnici. Prepričani smo, da bo s svojo toplino, zeleno dušo, živahnostjo in našo pristno gostoljubnostjo ICCA AMP 2018 priskrbel odlično platformo za izmenjavo znanja in poslovno mreženje med udeleženci.«

Podrobnejše informacije so na voljo na:
www.amp2018.iccaworld.org/ehome/index.php?eventid=294234&

Za več informacije glede ICCA AMP 2018 se obrnite na:
Azra Botonjič
azra.botonjic@slovenia-conventions.com01 569 12 60

O ICCA:
ICCA – Mednarodno združenje kongresov in konvencij – združuje vodilne svetovne dobavitelje pri ravnanju, prevozu in nameščanju udeležencev mednarodnih srečanj in dogodkov. Trenutno ima skoraj 1.100 članov različnih podjetij in organizacij v skoraj 100 državah po vsem svetu. ICCA se je od svoje ustanovitve pred več kot 50 leti specializiral za področje srečanj mednarodnih združenj, ki nudijo nepremagljive podatke, komunikacijske kanale in poslovne priložnosti.

mag. Livija Kovač Kostantinovič
Vodja korporativnega PR

10. 7. 2018

Avtor

Uredništvo


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja