Družabno, Splošno

Premiera nove serije “Who is America?”

Who is America

SACHA BARON COHEN SE VRAČA Z NOVO SHOWTIME HUMORISTIČNO SERIJO „WHO IS AMERICA?“

PREMIERA V NEDELJO, 15. JULIJA NA HBO GO-JU

 

Ljubljana, 10. julij 2018

 

Showtime je najavil novo satirično polurno serijo komika Sache Baron Cohena, ki je znan po stvaritvi pestre zbirke kultnih prizorov in vročih likov. Sacha Baron Cohen se vrača na TV ekrane po več kot desetletju, in sicer kot scenarist in režiser serije„Who is America?“. Serijo, ki je sestavljena iz 7 delov, so razvijali v preteklem letu, spremlja pa posamezne osebe iz sveta politike in kulture – od zloglasnih likov, do tistih manj znanih, vsem pa je skupno to, da živijo na tem našem edinstvenem planetu. To novico je z mediji delil David Nevins, predsednik in CEO podjetja Showtime Networks Inc.

 

Prvi del bo premierno na voljo na HBO GO-ju, in sicer v nedeljo, 15. julija, nato pa bodo vsak ponedeljek v ponudbo prihajali novi deli. Premiera na HBO 3 kanalu bo v septembru.

“Sacha je komični genij. Njegova predrznost, pogum in inovativnost vas šokirajo“, je izjavil Nevins. „On je vodilni provokator našega časa, pa ne samo zato, ker želi ustvariti tiste „pa sem te“ trenutke. Za tem je iskrena želja po resnici o ljudeh, mestih in politiki. Nihče ne zna ustvariti zmede tako kot on in res bo po premieri serije „Who is America?“ zanimivo opazovati reakcije v svetu.“

Sacha Baron Cohen je igralec, scenarist, televizijski in filmski komik, ki je BAFTA nagrado prejel že dvakrat, Zlati globus enkrat, bil pa je nominiran tudi za Oskarja. V svet komedije je vstopil kot scenarist in igralec s serijo „Da Ali G Show“, ki je bila v štirih letih predvajanja nominirana za 6 Emmyjev in dve BAFTA nagradi. Njegov naslednji projekt je bil film „Borat“ (Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan), v katerem je glavna zvezda njegov drugi alter ego – novinar Borat Sagdiyev. Pri filmu, ki je postal svetovni fenomen in je bil v 24 državah sveta na prvem mestu gledanosti, je sodeloval kot producent, scenarist in glavni igralec. Film mu je prinesel Zlati globus v kategoriji Najboljši igralec v komediji ali mjuziklu, kot tudi nominacijo za Oskarja za najboljši prilagojeni scenarij. Njegovi ostali filmi so tudi „Kralji hitrosti: Zgodba o Rickyju Bobbyju“ (Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby), „Alica v čudežni deželi: Skozi ogledalo“ (Alice Through the Looking Glass), „Nesrečniki“ (Les Miserables), „Bruno“ (Bruno), Burtonov „Sweeney Todd: Hudičev brivec“ (Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street), „Madagaskar“ (Madagascar), „Madagaskar 2“ (Madagascar: Escape 2 Africa), „Madagaskar 3“(Madagascar 3; Europe’s Most Wanted), „Diktator“ (The Dictator), „Hugo“ (Hugo) in „Jebeš novice“ (Anchorman 2: The Legend Continues).

Serijo „Who is America?“ je ustvaril Sacha Baron Cohen, poleg njega pa so izvršni producenti tudi Anthony Hines, Todd Schulman, Andrew Newman, Dan Mazer in Adam Lowitt.

VIDEO NAPOVEDNIK: https://youtu.be/sHjANm3KIV0

 

Klara Vragolov

PR Coordinator

HBO Adria d.o.o.

11. 7. 2018

Avtor

Uredništvo


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja