Družabno

QUANTICO

Na FOX prihaja tretja sezona QUANTICO, ki bo na sporedu
od 7. avgusta, vsak torek ob 22.00. 
Tri leta so minila, odkar je ameriška junakinja Alex Parrish morala krmariti v nevarnih vodah Centralne obveščevalne agencije in je za domovino tvegala življenje. Zdaj živi mirno in anonimno nekje v Italiji. Vendar se mora Alex spet odpovedati idiličnemu obstoju, ko jo Ryan prepriča, naj mu pomaga rešiti Shelby iz rok razvpite mednarodne trgovke z orožjem, znane zgolj pod imenom Vdova. Shelby je vzela za talko in v zameno za njeno izpustitev zahteva nekaj, kar ji lahko priskrbi samo Alex. Ryan in Alex rekrutirata Owna in Harryja, da bi pomagala rešiti njuno prijateljico in premagati zlikovko. V ta namen Owen pripelje še nekdanjo agentko Jocelyn Turner (Marlee Matlin), ki ima temno preteklost z Vdovo. Ko se agenti odločijo, da bodo sodelovali kot člani elitne ekipa za tajne operacije, se pred njimi odpre povsem nova prihodnost. 

QUANTICO

Priyanka Chopra kot Alex Parrish, Jake McLaughlin kot Ryan Booth, Johanna Braddy kot Shelby Wyatt, Russell Tovey kot Harry Doyle, Alan Powell kot Mike McQuigg, Marlee Matlin kot Jocelyn Turner in Blair Underwood kot Owen Hall.

Gostujoči igralci so Jayne Houdyshell kot Vdova, Jay Armstrong Johnson kot Will Olsen, Nathan Darrow kot Felix Pillay in Jamie Jackson kot Gavin Pillay.
QUANTICO, 3. SEZONA
PREMIERA 7. AVGUSTA
VSAK TOREK OB 22.00
KATJA MLAKAR
DOMEN MAVRIČ
17. 7. 2018

Avtor

Uredništvo


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja