Družabno

MJAV IN IRENA VRČKOVNIK NOVA PESEM ŠTEVILKA SRCA

 

 

Tri vrhunske vokalistke in zapeljive mačke iz skupine MJAV so skupaj z skupaj z Ireno Vrčkovnik poskrbele za poskočen in lahkoten hit tega poletja, pesem Številka srca. Pesem je izjemno zahtevna, saj zajema večglasno petje, v njej pa je čutiti tudi eksplozivno žensko energijo. Pesem so premierno predstavile na letošnjem MMS, kjer so jih glasovalci bogato obdarili s svojimi telefonskimi glasovi, kar nakazuje, da gre pesem hitro v uho.

ŠTEVILKA SRCA MP3 DOWNLOAD:

http://agencija.ekskluzivno.si/PRESS/MJAV/MJAV%20in%20Irena%20Vr%C4%8Dkovnik-%20Stevilka%20srca.mp3

In kako je prišlo do sodelovanja med MJAV in Ireno Vrčkovnik? Z Ireno so prijateljice že dolga leta, saj so skoraj \”sovaščanke\”\”. Jasmina pravi, da ji je bila Irena dolga leta vzornica in pozna večino njenih skladbic. Njene zimzelene melodije pa prepevajo tudi v svojem repertoarju. Zato so predlogu Irene, ki je napisala besedilo in Aleša Klinarja, ki je napisal glasbo, da bi skupaj zapele, brez pomisleka privolile. Ani je o skupni skladbi ŠTEVILKA SRCA, povedala: \”\”Gre za poletno, lahkotno pesem, ki ob odličnem vokalnem aranžmaju zazveni unikatno in zanimivo.\”\” Pesem bo kmalu dobila tudi videospot, do takrat pa uživajte v poletni melodiji Številke srca.

MJAV SO NA VOLJO ZA INTERVJUJE IN IZJAVE PREKO TELEFONA ALI MAILA.

Prosim za datum in podporo v vašem mediju!

Za objavo se vam že vnaprej zahvaljujem in vas prisrčno pozdravljam!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija skupine MJAV

www.ekskluzivno.si

051 620 545

Zastopamo: Nuša Derenda, Čuki, Zdravko Čolić, MJAV, Davor Radolfi, Kevin Koradin, Ivana Kovać, Antonija Šola, World Top Model Slovenia, Divlje Jagode, SoulFIngers, Dental Art Celje …

21. 7. 2018

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja