Družabno

PRIHAJA DRUGI DEL USPEŠNICE MAMMA MIA!

Premiera v soboto, 28. julija ob 20:00 v vseh kinih Cineplexx.

Spet je čas za petje in ples, smeh in ljubezen! Deset let po prvem delu uspešnice, ki je osvojila gledalce po vsem svetu, se filmska ekipa vrača na velika platna. Premiera glasbenega spektaklaMamma Mia! Spet začenja se, bo v soboto, 28. julijav Cineplexx kinih.Obiskovalci se bodo razveselili osvežilne Radenske ter promocijskega izvoda revije Lady.

Pričakujemo lahko obilico petja in plesa, ki odlikuje že prvi del, v katerem smo spoznali simpatično mladenko Sophie, ki se bo kmalu poročila in bi zato rada ob sebi imela tudi očeta. Ker ji uporniška mama Donna nikoli ni zaupala očetovega imena, Sophie na mali grški otok pripelje trojico moških iz mamine preteklosti. Med ugotavljanjem, kdo bi lahko bil njen oče, nastaneta kaotičen vrtinec zabavnih zmešnjav in poplava romantičnih čustev. Vrača se originalna igralska zasedba, ki smo jo dodobra spoznali v prvem delu, tokrat pa se v muziklu predstavijo tudi novi obrazi – ki bodo zaigrali glavne igralce v mladih letih. Zgodba se torej vrača nekaj desetletij v preteklost in se prepleta s sedanjostjo.

Snemanje drugega dela priljubljenega muzikla je več tednov potekalona hrvaškem otoku Vis, ki je za potrebe filma postal grški otok Kalokairi, kjer se odvija zgodba tudi v drugem delu. Znova bomo lahko zaplesali in zapeli na glasbo priljubljene skupine ABBA, in sicer na uspešnice, ki jih v prvem delu nismo slišali.

O ZGODBI IN KARAKTERJIH:

Da si malce osvežimo spomin, preverimo, kdo je (in bo) igral koga – v vlogiDonnebo znova blestela oskarjevkaMeryl Streep, njeni najboljši prijateljici staJulie Waltersv vlogiRosieinChristine BaranskikotTanya. Njena hčerkaAmanda Seyfriedin zetDominic Cooperse vračata v vlogiSophieinSkyja, ki v drugem delu pričakujeta naraščaj. Prav tako bomo lahko občudovali glavno moško zasedbo – tri prelestne moške, ki bi lahko vsak od njih bil očemlade Sophie -Pierce BrosnankotSam,Stellan SkarsgårdkotBillin oskarjevecColin FirthkotHarry.

V drugem delu bomo spoznali, kako so semed glavnimi igralci spletle prijateljske in ljubezenske vezi. Noseča Sophie bo poleg čarov nosečnostiodkrivala tudi pretekla dejanja in odločitve svoje matere, ki jo bo kot mlado Donno upodobila igralkaLily James(pred kratkim smo jo lahko gledali v zgodovinski dramiNajtemnejša ura, sicer pa znana po vlogah v filmihPepelkainVoznik).Mlado Rosie bo igralaAlexa Davies, mlado Tanyo paJessica Keenan Wynn, medtem ko bodo v vlogah mladih Sama, Billa in Harryja nastopiliJeremy Irvine,Josh DylaninHugh Skinner.

Sophie bosta pri vodenju materinega hotela pomagali njeni prijateljici Rosie in Tanya, na obisk pridejo tudi vsi trije bodoči dedki,veliko presenečenje pa bo nepričakovan obisk babice (igra jo pevka Cher), ki pa je Sophie še ni nikolisrečala.

Premiera glasbenega spektaklaMamma Mia! Spet začenjasebo v soboto, 28. julija ob 20:00 v vseh Cineplexx kinih.Vstopnice nahttps://bit.ly/2kyjz3a

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile:+386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina.

24. 7. 2018

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja