Družabno

PREMIERA NOVE SERIJE „SEMENJ NIČEVOSTI“

 

OD 3. SEPTEMBRA V PONUDBI HBO GO VIDEO STORITVE HBO PREMIERA: 4. SEPTEMBRA OB 20.00 H

IGRAJO: OLIVIA COOKE, TOM BATEMAN, JOHNNY FLYNN, MARTIN CLUNES, CLAUDIA JESSIE

Ljubljana, 29. avgusta 2018

Nova priredba slovite literarne klasike avtorja Williama M. Thackerayja “Semenj ničevosti” (Vanity Fair), bo premiero na HBO kanalu doživela 4. septembra ob 20.00 h, prvi del pa bo preko online video streaming storitve HBO GO na voljo že prej. Vsak torek bo ob istem času na HBO-ju predvajan novi del, v HBO GO ponudbi pa bodo novi deli na voljo že ob ponedeljkih.

Zgodba se odvija v burnem času Napoleonovih vojn in spremlja mlado Becky Sharp (Olivia Cooke), ki se skuša izviti iz revščine in se povzpeti po lestvici angleške družbe. Njena osupljiva pripoved o nepridipravih, zločinih, veselju, ljubezni, prevarah, smehu, goljufijah, prepirih in plesu jo popelje vse do dvora britanskega kralja Jurija IV., skozi bitko pri Waterlooju, mimo strtih src in izgubljenih bogastev.

Olivia Cooke je prevzela glavno vlogo Becky Sharp, v seriji pa bomo gledali tudi glasbenika in igralca Johnnyja Flynna kot Williama Dobbina, Martina Clunesa kot Sir Pitta Crawleyja, Frances de la Tour kot gospodično Matildo Crawley, Suranne Jones kot gospodično Pinkerton in Michaela Palina, ki igra Thackerayja. V seriji igrajo tudi Tom Bateman kot Rawdon Crawley, Claudia Jessie kot Amelia Sedley, znana gledališka igralca Simon Russell Beale in Claire Skinner igrata Beckyjina starša in David Fynn kot njen brat Jos.

Znan roman je za televizijo priredila Gwyneth Hughes, režijo je prevzel James Strong, producentka pa je Julia Stannard.

FOTOGRAFIJE V VISOKI RESOLUCIJI: https://filecloud.hbo.hu/url/analxjzonxej

O HBO-ju EUROPE

HBO Europe prinaša premium televizijske kanale HBO in Cinemax, kot tudi storitvi videa na zahtevo HBO GO in HBO On Demand, in sicer preko ponudbe partnerjev operaterjev na Poljskem, Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Romuniji, Bulgariji, Moldaviji, Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, na Kosovu, v Črni Gori, Makedoniji ter Bosni in Hercegovini. HBO Nordic ponuja naročnino na premium storitev videa na zahtevo neposredno uporabnikom, ampak preko operaterjev na Švedskem, Norveškem, Finskem in Danskem.

Dodatne informacije poiščite v Press Roomu, ki je namenjen ravno Vam:

http://pressroom.hbo.si

HBO Adria d.o.o.

Tel. +385 1 6681591

Fax: +385 1 6681592

Klara Vragolov klara.vragolov@hbo.com

www.hbo.si

30. 8. 2018

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja