Družabno

Ljubitelji čokolade pozor! Prihaja čokoladni zmaj!

Foto: Matevž Kocjan
Čokoljana se bo letos že šestič tradicionalno odvijala na Pogačarjevem trgu v središču Ljubljane, v soboto, 20. oktobra. Več informacij o samem dogodku najdete na:www.cokoljana.mojacokolada.si in FB strani dogodka:https://www.facebook.com/events/170574146985000/.
Zanimivosti o Čokoljani:
  • Čokoljano vsako leto obišče 15.000+ ljudi
  • Letos bo prisotnih več kot 40 različnih ponudnikov čokoladnih dobrot na kar 60-ih stojnicah
  • Prisotne bodo vse pomembnejše čokoladnice v Sloveniji (Tramontana iz primorske, Passero iz Prekmurja, Dobnik iz Žalca, Rustika iz Ljubljane, gorenjska Gorenjka, Lucifer iz savinjske …). Med drugim se bodo prvič na Čokoljani predstavili tudi Čoko burger, čokoladno pivo Pivovarne LOO-BLAH-NAH, Cocoa Slovenija in drugi.
  • Obiskovalci se bodo spoznali z najkvalitetnejšo čokolado na trgu, hkrati pa bodo odkrivali čokoladni svet v obliki čokoladnih čevljev, vijakov, lizik, čokoladnih pic, vroče čokolade, čokoladne dobrote za pse, čokolade brez sladkorja in še več
  • Osrednje dogajanje in zanimivost na dogodku bo v sodelovanju z zavodom Turizem Ljubljana zaznamovalo izdelovanje čokoladnega ljubljanskega zmaja. Ponos in simbol naše prestolnice bomo tako lahko videli tudi v čokoladni različici,srečnik/-ica, ki bo sodeloval v nagradni igri pa bo čokoladnega zmaja lahko odnesel s sabo domov. Čokoladnega zmaja bo izdelal Blaž Habjan.

P. S. Visokoresulucijske fotografije, ki so na voljo za objavo lahko najdete TUKAJ.

Ne pozabite si ogledati tudi video napovednika.

Iskren in sladek HVALA za vso pomoč že vnaprej.
V kolikor imate kakršnokoli dodatno vprašanje sem vam na voljo –maja@mojacokolada.si, 031286236.
Lep čokoladen pozdrav,
Maja Kralj
3. 10. 2018

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja