Splošno

Vabilo na novinarsko konferenco IGTM 2018

Spoštovani predstavniki medijev,

 

vabimo vas na svetovno borzo golf turizma,International Golf Travel Market IGTM 2018,ki jo med 15. in 18. oktobrom gostita Slovenija in Ljubljana. Na tem globalno pomembnem dogodku golf turizma se letnosreča okoli1.300 predstavnikov potovalne golf industrije, člani pa dosegajo80-odstotni delež prodaje vsega svetovnega golf turizma. Poslovnih sestankov in predstavitev destinacij se udeležipreko 500 ponudnikovgolf igrišč, golf resortov in hotelov,preko 450 organizatorjev golfpotovanjinokoli 100 specializiranih medijevs področja golfa iz 65 držav.

Vabimo vas, da si v koledarju označite petek, 12. oktobra, ko vas ob 11. urivabimo na brunch in predstavitevnajvečje borze golf turizma na svetu, IGTM.

Predstavitev borzeInternational Golf Travel Market (IGTM)bo potekala v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13 v Ljubljani (VII. nadstropje). Pomen in vlogo gostovanja borze IGTM v Sloveniji bodo predstavili: mag. Maja Pak, direktorica Slovenske turistične organizacije mag. Petra Stušek, direktorica Turizma Ljubljana in Žiga Osterc, predsednikGIZ Golf Slovenija Prosimo, da vašo prisotnost na dogodkupotrditenajkasneje do četrtka, 11. oktobra do 10.00urena naslov:livija.kovac@slovenia.infoalipr@slovenia.info

Še posebej vas vabimo na otvoritveno slovesnostinnovinarsko konferenco, ki bosta potekalivtorek, 16. oktobra 2018 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Otvoritvena slovesnostbo potekala med9.00 in 10.15. Osrednji govor na otvoritveni slovesnosti bo imelZdravko Počivalšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije. Novinarska konferenca, s pričetkomob 11. uri v Medijskem središču Gospodarskega razstavišča,bo zaradi mednarodne zasedbe potekala v angleškem jeziku, vendar bo po njej čas za vprašanja tudi v slovenščini. Pomembno: Akreditiranje za otvoritveno slovesnost in novinarsko konferenco Za IGTM 2018 velja poseben postopek akreditacije za medije. Ker želimo domačim medijem olajšati proces, vas vljudno prosimo, da nam potrdite udeležbo na dogodku (bodisi na otvoritveni slovesnosti ali na novinarski konferenci) po elektronski pošti in pripišete imena ali vsaj število oseb, ki se bodo zvaše strani udeležile dogodka. Vljudno prosimo,da vašo udeležbo obveznopotrditenajkasneje do petka, 12. oktobra, preko telefona 040 306 626 oz. na e-naslov:press@golfslovenia.netalipr@slovenia.info. Veselimo sesrečanja z vami.

mag. Livija Kovač Kostantinovič Vodja korporativnega PR

Dimičeva ulica 13 SI-1000Ljubljana, Slovenija T:+386 (0)1 589 85 65 E:livija.kovac@slovenia.info W:www.slovenia.info

10. 10. 2018

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja