Splošno

PREMIERA NOVE HBO SERIJE „TABORJENJE“ Z JENNIFER GARNER V GLAVNI VLOGI

 

OD 15. OKTOBRA NA HBO-ju in HBO GO-ju

OD PRODUCENTK SERIJE PUNCE LENE DUNHAM IN JENNI KONNER

Ljubljana, 11. oktober 2018

Jennifer Garner igra v novi komični HBO seriji „Taborjenje“ (Camping), ki spremlja skupino starih prijateljev, ki se odpravijo na taborjenje, kjer bodo slavili tudi pomemben rojstni dan. Premiera serije na HBO kanalu bo 15. oktobra ob 21.00 h, ta dan pa bo na voljo tudi na HBO GO-ju.

Scenaristi in producenti serije so Lena Dunham (avtorica in zvezda HBO serije „Punce“ (Girls)), Jenni Konner (izvršna producentka HBO serije „Punce“) in John Riggi, temelji pa na istoimenski britanski seriji avtorice Julie Davis.

„Ko sva videli smešno britansko različico „Taborjenja“ Julie Davis, sva vedeli, da bo to zelo zabaven koncept za scenariste in igralce,“ sta izjavili Lena Dunham in Jenni Konner. „Navdušeni sva nad igralsko zasedbo in zaradi same zgodbe. Navdušeni sva tudi zato, ker si nikoli več ne boste zaželeli iti v gozd.“

Komična serija v duhu “vrnitve k naravi” spremlja taborniški konec tedna, ki ga priredi patološko pedantna in z nadzorom obsedena Kathryn (Jennifer Garner) kot darilo za 45. rojstni dan svojega prijaznega moža Walta (David Tennant). Doživetje, ki naj bi bilo sproščujoče, se sprevrže v pravcato preizkušnjo za njun zakonski stan. Stvari skrenejo po zlu, ko se tam prikažejo njena pohlevna sestra Carleen, vzvišeno pravičniška nekdanja najboljša prijateljica Nina-Joy in svobodomiselna Jandice. Kljub najboljšim namenom Kathryn – ali pa prav zato – vikend v naravi spremljajo nenehni prepiri, izpovedi, živalski vpadi, obiski pri zdravniku in mnoge ženske zlonamernosti, ki bi jih vsi skupaj najraje pozabili. Na mračnem in zabavnem izletu v osmih delih se nesrečnežem pridružijo še Waltov najboljši prijatelj George, nekdanji mož Nine-Joy, čigar naivni videz prikriva komaj prikriti bes; njegov nedavno ločeni prijatelj Miguel, ki doživlja krizo srednih let; ter od zasvojenosti ozdravljeni Carleenin fant, ki se vse bolj bliža očitnemu samouničenju.

Poleg Jannifer Garner in Davida Tennanta so v glavnih vlogah zaigrali tudi Juliette Lewis, Ione Skye, Janicza Bravo, Arturo Del Puerto in Brett Gelman.

VIDEO NAPOVEDNIK: https://www.youtube.com/watch?v=gMJO_z972pQ

FOTOGRAFIJE V VISOKI LOČLJIVOSTI: https://filecloud.hbo.hu/url/n2i4qq5maait

O HBO-ju EUROPE

HBO Europe prinaša premium televizijske kanale HBO in Cinemax, kot tudi storitvi videa na zahtevo HBO GO in HBO On Demand, in sicer preko ponudbe partnerjev operaterjev na Poljskem, Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Romuniji, Bulgariji, Moldaviji, Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, na Kosovu, v Črni Gori, Makedoniji ter Bosni in Hercegovini. HBO Nordic ponuja naročnino na premium storitev videa na zahtevo neposredno uporabnikom, ampak preko operaterjev na Švedskem, Norveškem, Finskem in Danskem.

Dodatne informacije poiščite v Press Roomu, ki je namenjen ravno Vam:

http://pressroom.hbo.si

HBO Adria d.o.o.

Tel. +385 1 6681591

Fax: +385 1 6681592

Klara Vragolov klara.vragolov@hbo.com

www.hbo.si

11. 10. 2018

Avtor

Administrator