Splošno

ZDRAVKO ČOLIĆ Z NOVIM SPOTOM NIČEG NIJE BILO IZMEĐU NAS

Pesem in spot lahko snamete na linku:

http://agencija.ekskluzivno.si/PRESS/index.php?path=./Zdravko%20Colic

Pesem “Ničeg nije bilo između nas“, ki je že osvojila poslušalce v regiji, je peta pesem iz novega albumaZdravka Čolića, ki je dobila svojo filmsko ilustracijo. Nov videospot je na ogled na uradnem profilu Zdravka Čolića:https://www.youtube.com/watch?v=l6_epvGOdro

Ekipa Čolićevih sodelovalcev se je odločila, da ekranizacijo pesmi, pod katero se podpisujeAleksandar Sretenović,aranžma pa je naredilNikša Bratoš, naredi ravno na filmski način. „Senzualnost scen, ki smo jih snemali, niso še nikoli do zdaj videne v Zdravkovih spotih. Morali smo vnesti magijo provokacije, zapeljevanja, zgodbo, ki bo gledalca do konca spota držala v negotovosti“, je povedalAleksandar Kerekeš Keky,režiser, ki vizuelni pečat pušča tudi na tem Čolićevem spotu.

Zgodba o mladem poročnem paru, ki gre skozi emocionalne izkušnje in krizne trenutke, je posneta v Novem Sadu. „Ko smo s sodelavci poslušali pesem, smo vedeli, da jetoena izmed tistih pesmi, ki bo dobila svoj spot, ta pa mora biti zagotovo drugačen od ostalih, saj tematika tekstatovidno izkazuje“, je povedal Zdravko Čolić.Vlogo žene, mlade pianistkinje, je krasno upodobila Agneta Azirović, medtem ko je njen partner, Ivan Papić, v vlogi lepega profesionalnega plavalca zadolžen za intrigantne scene osvajanja s sijajno Helen Babić.

V okviru regionalne turneje ’Ono malosreče’ bo Zdravko Čolić nastopil tudi pri nas, zato ne gre zamuditi spektakularnega koncerta v ljubljanskih Stožicah, ki bo za valentinovo, 14.2.2019.

Čolič pa bo pred tem nastopil tudi v Zagrebu, 20.10, Tuzli, 3.11. in Skopju, 10.11.2018

Prošnja za medije:

Za objavo se vam že vnaprej zahvaljujem in vas prosim za link ali scan objave, saj bomo vse objave iz Slovenije objavili na Instagram story uradnem profilu Zdravka Čolića.

Lepo vas pozdravljam!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija Zdravka Čolića za Slovenijo

www.ekskluzivno.si

051 620 545

11. 10. 2018

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja