Kultura

Frankfurt po Frankfurtu 12.−17. november 2018

 

Na 32. prodajni razstavi tujih knjig Frankfurt po Frankfurtu, ki bo od 12. do 17. novembra 2018 v knjigarni Konzorcij, bodo razstavljene najboljše tuje knjige iz preteklega leta. Vodilo letošnje razstave je »vzgoja v knjigah in vsakdanjem življenju«,
zato v središče postavljamo knjige, ki pomagajo k boljši vzgoji tako staršem kot učiteljem in vzgojiteljem.

Vabimo vas na odprtje razstave FRANKFURT PO FRANKFURTU, ki bo
ponedeljek, 12. novembra 2018, ob 10. uri
v knjigarni Konzorcij na Slovenski 29 v Ljubljani.

Lepo vabljeni tudi na dogodke, ki bodo v okviru Frankfurta po Frankfurtu potekali v Pavčkovi dvorani v poslovni stavbi Mladinske knjige na Slovenski 29 v Ljubljani.

Torek, 13. 11., ob 18. uri
KAKO Z IGRO SPODBUJATI MISELNI RAZVOJ OTROKA
Pogovor z dr. Rankom Rajovićem, specialistom interne medicine, magistrom nevrofiziologije in od leta 2003 članom odbora za nadarjene otroke pri mednarodni organizaciji Mensa.

Sreda, 14. 11., ob 18. uri
OKROGLA MIZA ŠOLA KOT ZRCALO DRUŽBE
Kaj lahko naredimo starši in kaj lahko prispeva šola
Gostje okrogle mize bodo dr. Zdenka Zalokar Divjak, psihologinja in logoterapevtka, dr. Kristijan Lešnik Musek, psiholog in predavatelj, Melita Demšar Kordeš, ravnateljica Inštituta montessori, Marjan Gorup, ravnatelj OŠ Prežihovega Voranca, dr.Klemen Lah, predavatelj in profesor na waldorfski srednji šoli, avtor učnih gradiv za slovenščino, ki bo pogovor tudi vodil.

Četrtek, 15. 11., ob 18. uri
POMEN PISANJA IN BRANJA
Z gostjama, doc. dr. Tino Bregant, specialistko pediatrije ter fizikalne in rehabilitacijske medicine, in dr. Sonjo Pečjak, psihologinjo, redno profesorico za pedagoško psihologijo, se bo pogovarjala Renata Dacinger, urednica oddaje Ugriznimo znanost na RTV SLO.

Vstop je prost.

Lepo vabljeni!

8. 11. 2018

Avtor

Uredništvo


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja