Turizem

Spoštovani predstavniki medijev, dragi prijatelji!

Čez manj kot mesec dni se bomo poslovili od leta 2018, ki se bo v zgodovino slovenskega turizma zapisalo kot eno najbolj dinamičnih, aktivnosti in projektov polnih, a hkrati tudi najuspešnejših let. Osrednja promocijska tematika letošnjega in prihodnjega leta jeTURIZEM in KULTURA, ki jo v naših aktivnostih doma, še posebej pa na izbranih tujih trgih postavljamo v središče vseh naših tržno-promocijskih aktivnostih.

Tradicionalno si na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo ter na Slovenski turistični organizaciji želimo leto skleniti v vaši družbi, se ozreti nazaj v letošnje presežkeslovenskega turizma ter vam predstaviti, kakšni so naši izzivi in načrti v prihodnje.

Tudi vam gre zahvala, da Slovenijo predstavljamo kot destinacijo za avtentična 5* kulturna doživetja.

Zato vas vljudno vabimo v hram kulture, Narodno galerijo v Ljubljani, ki letos obeležuje častitljivo 100. obletnico, 11. decembra 2018 ob 12. uri. Vaši sogovorniki bodo minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek, državna sekretarka na MGRT Eva Štravs-Podlogar in direktorica Slovenske turistične organizacije mag. Maja Pak. Iskreno nas veseli, da bo letos z nami tudi minister za kulturo Dejan Prešiček.

Vljudno vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite do petka, 7. decembra, do 14. ure na e-naslov: pr@slovenia.info.

Veselimo se srečanja z vami!

Prisrčen pozdrav, ,

mag. Livija Kovač Kostantinovič
Vodja korporativnega PR

Dimičeva ulica 13
SI-1000 Ljubljana, Slovenija
T: +386 (0)1 589 85 65

E: livija.kovac@slovenia.info
W: www.slovenia.info

6. 12. 2018

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja