Tehnologija

BlackBerry KEY2 na voljo v Sloveniji

 

 Foto: Grayling

BLACKBERRY KEY2: IKONA JE PREROJENA

 

LJUBLJANA – 6. DECEMBER 2018 –  Najnaprednejši BlackBerry pametni telefon, model BlackBerry KEY2, je od včeraj na voljo tudi v Sloveniji. Ta popolnoma nov pametni telefon s svojo ikonsko BlackBerry fizično tipkovnico in z izboljšavami v varnosti ter zasebnosti nudi številne funkcije, ki so novost pri BlackBerry pametnih telefonih. BlackBerry KEY2, ki ga poganja najnovejši Android™ 8.1 Oreo operacijski sistem, je prvi BlackBerry pametni telefon z dvojno glavno kamero. Vključuje tudi uvedbo univerzalne bližnjične tipke Speed Key, ki omogoča takojšen dostop do aplikacij, stikov in najpogosteje uporabljenih funkcij na vaši napravi.

 

BlackBerry KEY2 v črni barvi za eno SIM kartico je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 649 EUR.

 

“Čeprav obstaja veliko različnih pametnih telefonov med katerimi lahko potrošniki izbirajo, jih večina nudi zelo podobne izkušnje brez večjih razlik med njimi,” je dejal Alain Lejeune, višji podpredsednik pri družbi TCL Communication in predsednik pri družbi BlackBerry Mobile. “Z uvedbo BlackBerry KEY2 smo ustvarili pametni telefon, ki se od drugih razlikuje. Ima vse lastnosti, ki so naredile BlackBerry pametne telefone ikonične, hkrati pa vključuje nove inovacije in zagotavlja izkušnje, ki ne samo da BlackBerry KEY2 naredijo enega izmed najboljših naprav za varnost in zasebnost, ampak tudi najnaprednejši BlackBerry pametni telefon do sedaj.”

 

Več o BlackBerry KEY2 lahko preberete tukaj:  https://blackberrymobile.com/blackberry-key2-an-icon-reborn/.

 

  BlackBerry KEY2
Splošne specifikacije

 

Operacijski sistem: Android 8.1 Oreo

Procesor: Qualcomm SDM660, 2,2 GHz + 1,8 GHz, 64-bitni, Kryo 260 osem-jedrni

Baterija: 3500 mAh, podpora Qualcomm® Quick Charge™ 3.0

Velikost 151,4 mm x 71,8 mm x 8,5 mm
Zaslon 11,43 cm oz. 4,5-palčni (1620 x 1080)

434 PPI, IPS LCD

Razmerje 3:2

Corning® Gorilla® Glass 3

Tipkovnica Tipkovnica na dotik s 35 tipkami na fizični osvetljeni tipkovnici (QWERTY) z integriranim senzorjem prstnih odtisov
Glavna kamera Dvojna glavna kamera (12 MP + 12 MP) z Dual Tone LED bliskavico

HDR, 4K snemanje pri 30 fps, funkcija Scan, funkcija Private Capture

12 MP – 79.3° piksel 1,28 um, F1,8, dvofazno samodejno ostrenje

12 MP – 50°, piksel 1,0 um, F2,6, samodejno ostrenje

Sprednja kamera 8 MP fiksno ostrenje, bliskavica z uporabo LCD zaslona, 1080p snemanje pri 30 fps
Spomin Notranji spomin: 6 GB RAM + 64 GB ali 12 8GB ROM, microSD (do 256 GB)
Senzorji GPS/A-GPS, senzor prstnih odtisov, merilnik pospeška, magnetometer, žiroskop, senzor bližine
Zvok 3,5 mm vtič

HD Audio za izboljšano predvajanje zvoka

Optimizirana postavitev dvojnega mikrofona in aktivno odstranjevanje hrupa za izboljšano kakovost klica

 

 

###

 

 

O družbi TCL Communication

TCL Communication Technology Holdings Limited (TCL Communication) oblikuje, izdeluje in trži rastoč portfelj mobilnih in internetnih izdelkov ter storitev pod tremi ključnimi blagovnimi znamkami – TCL, Alcatel in BlackBerry – ki se trenutno prodajajo v več kot 160 državah po vsej Severni Ameriki, Latinski Ameriki, Evropi, na Bližnjem vzhodu, Afriki in Aziji. TCL Communication s sedežem v Hong Kongu upravlja devet centrov za raziskave in razvoj ter zaposluje več tisoč ljudi po vsem svetu. Za več informacij obiščite www.tclcom.com.

 

TCL je registrirana blagovna znamka družbe TCL Corporation. Vse ostale blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Alcatel je blagovna znamka družbe Nokia, ki jo z licenco uporablja TCL Communication.

 

Blagovne znamke, vključno z BLACKBERRY in EMBLEM Design, vendar ne omejeno na te, so blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke podjetja BlackBerry Limited, ki se uporabljajo z licenco, izključne pravice do teh blagovnih znamk pa so izrecno pridržane. Vse ostale blagovne znamke so last njihovih lastnikov. BlackBerry ni odgovoren za izdelke ali storitve tretjih oseb.

 

 

Kontakt za medije

Iris Horvat,

Grayling d.o.o.,

iris.horvat@grayling.com,

01 434 26 65

7. 12. 2018

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja