Finance

Visa z UEFA sklenila sponzorsko pogodbo za ženski nogomet

• Visa je s pogodbo, ki velja od leta 2018 do leta 2025, postala prvi samostojni sponzor ženskega nogometa UEFA

• Visa bo podpirala ženski nogomet UEFA na vseh ravneh, od najosnovnejšega do UEFA Liga prvakov ženske

London, 7. december 2018: Visa, svetovno vodilna družba za digitalna plačila, je napovedala večletno partnerstvo z UEFA in tako postala prvi sponzor UEFA ženskega nogometa, kar je sledilo razdružitvi sponzorskih pravic UEFA od moškega nogometa.

Charlotte Hogg, izvršna direktorica pri Visa Europe, je povedal:

“Dvaindvajset milijonov žensk in deklet igra nogomet – in pri družbi Visa želimo podpreti vsako izmed njih!”

“Ponosni smo na naše izjemno partnerstvo z UEFA, saj bomo tako podprli in pospešili razvoj ženskega nogometa v Evropi. Želimo navdihniti ženske in dekleta ter jim omogočiti, da sledijo svojim sanjam. Skupaj z organizacijo UEFA želimo razvijati ženski nogomet, saj verjamemo v enakopravnost na vsakem koraku – od igrišča do upravnih odborov.”

UEFA je revolucionarno spremenila tradicionalni model športnega sponzorstva in bo tako še naprej pospeševala že sedaj impresivni razvoj ženskega nogometa v Evropi ter ustvarila več komercialnih priložnosti za nadaljnji razvoj nogometa.

Partnerstvo bo podpiralo ženski nogomet na vseh ravneh. Visa bo tako glavni partner pri UEFA Ligi prvakov ženske, UEFA Evropskem ženskem prvenstvu v nogometu, UEFA Evropskem ženskem prvenstvu v nogometu do 19 let in do 17 let ter UEFA Evropskem ženskem Futsal prvenstvu do leta 2025. Visa bo prav tako podprla marketinško platformo Together #WePlayStrong organizacije UEFA , katere namen je navdušiti čim več deklet in žensk nad nogometom.

Napovedano sedemletno sodelovanje odraža stalno rast ženskega nogometa po vsej Evropi, pa tudi uspeh kampanje UEFA Together #WePlayStrong.

Visa bo s partnerstvom pomagala razširiti kampanjo s soznamčenimi vsebinami, namenjenimi spreminjanju podobe ženskega nogometa in ustvarjanju priložnosti za ženske v nogometu v Evropi.

Platforma Together #WePlayStrong je že dosegla osem milijonov ogledov Press Play vlogov, serijske video vsebine, ki nudijo vpogled v vsakdanja življenja profesionalnih nogometašic v Evropi.

Guy-Laurent Epstein, direktor marketinga pri organizaciji UEFA, je dejal:

“Ponosni smo, da smo sklenili to izjemno partnerstvo z družbo Visa. Veselimo se izvirnega sodelovanja, saj bomo skupaj tako pospešili že tako impresivni razvoj ženskega nogometa.”

“Skupaj lahko zagotovimo nepozabne izkušnje na vseh UEFA ženskih tekmah, medtem ko bo partnerstvo pripomoglo k razvoju unikatne platforme za predstavitev naših nogometnih junakinj,” je dodal Epstein. “To ne bo samo dodatno navdihnilo sedanje navijače, ampak bo tudi zagotovilo zanimanje za ta šport pri prihodnjih generacijah. Veseli nas, da z družbo Visa delimo vizijo o živahnem ženskem nogometu – vizijo, ki je s podpisom partnerske pogodbe naredila korak bližje resničnosti.”

Nadine Kessler, vodja ženskega nogometa pri UEFA, je dodala:

“Ženske so vedno imele veliko vrednost v nogometu in v širši družbi. Naše partnerstvo z družbo Visa predstavlja pomemben mejnik za ženski nogomet. Dokazuje, da je ženski nogomet resnično dosegel novo dimenzijo v komercialnem prostoru.”

“Partnerstvo s takšno blagovno znamko potrjuje naše prepričanje, da smo vstopili v novo obdobje v ženskem nogometu na vseh ravneh igre. Potencial je neomejen. Ponosni smo in veselimo se tesnega sodelovanja z družbo Visa – skupaj bomo ustvarili bogate izkušnje in oblikovali prihodnji razvoj ženskega nogometa.”

KONEC

O Visa Inc.

Visa Inc. (na newyorški borzi: V) je globalno podjetje za plačilno tehnologijo, ki združuje potrošnike, podjetja, finančne institucije in vlade v več kot 200 državah in območjih ter zagotavlja hitra, varna in zanesljiva elektronska plačila. Deluje v eni izmed najbolj naprednih omrežij za procesiranje na svetu – VisaNet – ki omogoča več kot 65.000 transakcijskih sporočil na sekundo ter nudi zaščito proti goljufijam za potrošnike in zagotavlja plačilo trgovcem. Visa ni banka in ne izdaja kartic, ne zagotavlja kreditov in ne določa cen in pristojbin za potrošnike. Inovacije Vise omogočajo strankam finančnih institucij večjo izbiro: takojšnje plačilo z debetnimi karticami, predplačniško plačilo vnaprej ali odloženo plačilo s pomočjo kreditnih izdelkov. Za več informacij obiščite https://usa.visa.com/ and @VisaNews.

Dodatne informacije:

Visa

europeanpressoffice@visa.com

Grayling d.o.o.

Iris Horvat

+386 (0)40 16 88 51

iris.horvat@grayling.com

7. 12. 2018

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja