Družabno

POGLEJTE NOVI TRAILER ZA PRVO REGIONALNO HBO EUROPE SERIJO „USPEH“

VSI DELI SO NA VOLJO TAKOJ NA HBO GO

 

Ljubljana, 8. januar 2019

Vsi deli prve regionalne HBO Europe serije „Uspeh“, so na voljo preko online video streaming storitve HBO GO, premiera pa je prinesla tudi novi trailer, ki si ga lahko ogledate tukaj. Na HBO kanalu lahko gledalci serijo gledajo vsako nedeljo ob 20.00h.

„Uspeh“ bo v tem letu na voljo tudi HBO naročnikom v ZDA. Serija je že na voljo gledalcem v Srbiji, na Hrvaškem, v Sloveniji, Makedoniji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori ter po državah Srednje Evrope, Skandinavije in v Španiji.

 

 

Scenarij šestdelne serije „Uspeh“ je napisal Marjan Alčevski, eden od zmagovalcev HBO Adria First Draft natečaja, režiral pa jo je oskarjevec Danis Tanović.

Izvršna producenta serije sta Steve Matthews in Johnathan Young (HBO Europe), nadzornica produkcije je Emma Turner, producenti so Ana Balentović (HBO Adria), Nebojša Taraba in Miodrag Sila (Drugi Plan).

„Uspeh“ je večplastna drama, s fokusom na močnih likih. Serija spremlja prepletene zgodbe štirih tujcev, vsak od njih je izčrpan od vsakodnevnih življenjskih bitk v mestu, ki jih poveže nasilni dogodek. Ko se posledice njihovih dejanj pričnejo vpletati v vsak aspekt življenj, se ti navadni ljudje z različnimi življenjskimi zgodbami, odločijo ponovno vzeti življenje v svoje roke. Ta grenka oda mestu Zagrebu, ki skozi življenjske zgodbe navadnih ljudi, ki jih je družba potisnila na rob, prinaša mračen vpogled v različne strukture današnje družbe. Čeprav je mesto dogajanja Zagreb, je „Uspeh“ univerzalna, slojevita zgodba v kateri skozi ljubezen, delo, družino, predanost, nesigurnost in zločin preiskujemo trenutno prevladujoče občutke frustracije, brezmočnosti in pasivnosti v vsakodnevnici navadnega človeka v regiji in širše.

V glavnih vlogah so zaigrali Toni Gojanović, Tara Thaller, Iva Mihalić, Uliks Fehmiu in Marija Škaričić. V seriji pa ima vidno in pomembno vlogo tudi slovenski igralec Borut Veselko.

Ostale vloge so odigrali še Goran Bogdan, Goran Navojec, Ivana Roščić, Leon Lučev, Mislav Čavajda, Nikša Butijer, Bojan Navojec, Jasna Žalica, Barbara Vicković, Miran Kurspahić, Tihana Lazović, Vilim Matula, Đorđe Kukuljica, Diana Vidušin, Filip Mayer, Damir Poljičak, Tena Jeić Gajski, Mladen Kovačić, Pavle Matuško, Matija Kačan in mnogi drugi.

 

TRAILER: https://youtu.be/YLQNc5HWY5o

FOTOGRAFIJE V VISOKI LOČLJIVOSTI: https://filecloud.hbo.hu/url/mzf0yppkd3yw

 

ORGINALNA HBO EUROPE PRODUKCIJA

HBO Europe že od leta 2010 producira kvalitetne serije na Češkem, na Madžarskem, v Romuniji, in na Poljskem. Leta 2016 so se produkcijske aktivnosti razširile v skandinavske države in v Španijo, leta 2017 pa tudi v našo Adria regijo. Med originalno HBO Europe produkcijo so tudi nagrajene serije „Krdelo“ (Wataha, Poljska), „Pušča“ (Pustina, Češka), „Zlato življenje“ (Aranyelet, Madžarska), „Sence“ (Umbre, Romunija), „Goreči grm“ (Burning Bush, Češka), serije „Hackerville“ (Hackerville, Rumunija in Nemčija), „Uspeh” (Hrvaška) in „Slepeče luči” (Blinded By The Lights, Poljska). Najavljene so tudi nove „Gösta“ (Gösta, Švedska), „Beforeigners” (Norveška) in „Oblivious” (Češka). Vse serije orginalne HBO Europe produkcije so dostopne preko HBO GO video storitve na zahtevo www.hbogo.si

O HBO-ju EUROPE

HBO Europe prinaša premium televizijske kanale HBO in Cinemax, kot tudi storitvi videa na zahtevo  HBO GO in HBO On Demand, in sicer preko ponudbe partnerjev operaterjev na Poljskem, Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Romuniji, Bulgariji, Moldaviji, Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, na Kosovu, v Črni Gori, Makedoniji ter Bosni in Hercegovini. HBO Nordic ponuja naročnino na premium storitev videa na zahtevo neposredno uporabnikom, ampak preko operaterjev na Švedskem, Norveškem, Finskem in Danskem.

Dodatne informacije poiščite v Press Roomu, ki je namenjen ravno Vam:

http://pressroom.hbo.si

 

HBO Adria d.o.o.

Tel.      +385 1 6681591

Fax:      +385 1 6681592

Klara Vragolov klara.vragolov@hbo.com

www.hbo.si

9. 1. 2019

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja