Splošno

KonferencaInovacijska miselnost na Kitajskem in vpliv na globalna razmerja tehnoloških podjetij

 

Kako je Kitajska ustvarila ekosistem za razcvet tehnoloških inovacij in novih poslovnih modelov, da postajajo kitajska podjetja najbolj konkurenčna na globalnem trgu?Kaj se iz tega lahko naučimo mi?

O tem bodo spregovorili gosti na konferenci, ki bo naGospodarski zbornici Slovenije,Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana Avtorek, 19. marca, s pričetkom ob 14. uri.

Dr.Xiaobo Wu, direktor Nacionalnega inštituta za inovacijski management na univerzi Zhejiang in bivši dekan School of Management, Zhejiang University, bo predaval o specifikah kitajskih podjetij s poudarkom na managementu sprememb, vlaganju v razvoj in kadre, o spremembah kulture v kitajskih podjetjih, ki temelji na inovacijah in odgovornosti ter prikazal primere t.i. kitajskih “samorogov” iz različnih gospodarskih panog.Sledila bo okrogla miza, na kateri bodo sodelovali šeKlod Kolaro (generalni direktor Comtrade System Integration International),Gregor Humar (podpredsednik, CosyLab) terYuan Kehua (ekonomski svetovalec, Veleposlaništvo ljudske Republike Kitajske).V kolikor bi želeli imeti s katerim od govorcev krajši intervju, vas prosimo, datosporočite do ponedeljka, 18. marca, natajda.pelicon@gzs.siProgram dogodka je na povezavi. Vljudno vabljeni!

 

Mag. Tajda Pelicon

Vodja za strateško komuniciranje

Gospodarska zbornica Slovenije

Služba za strateško komuniciranje in marketing

Dimičeva ulica 13, 1504 Ljubljana

t:01 5898 136

m:041 397 194

e:tajda.pelicon@gzs.si

w:www.gzs.si

 

14. 3. 2019

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja