Kultura

Goriški smeh

Klub goriških študentov (KGŠ), ki velja za enega največjih in najaktivnejših študentskih klubov v Sloveniji, in se lahko pohvali z marsikatero tradicionalno prireditvijo, letos v svoj bogat repertoar vpeljuje nov projekt – Goriški smeh.

Namen projekta Goriški smeh je – skozi brezplačne stand-up šove in predstave – ustvariti okolje in ambient v katerem bi vsaka generacija našla nekaj zase. Prav s tem razlogom smo izbrali različne lokacije v mestu, ki združujejo različne ljudi. Nadejamo se, da bo projekt popestril dogajanje na ulicah Nove Gorice in seveda do srca nasmejal vse obiskovalce.

Goriški smeh otvarjamo s točko Tilena Artača in Jureta Godlerja, 24. 8. 2019 na stopnišču Eda centra ob spomeniku Edvarda Rusjana, s pričetkom ob 19h. Uvodni predstavi pa bo sledilo še sedem sobot polnih smeha in zabave.

Vsi dogodki so brez vstopnine!

V primeru slabega vremena se bodo izvedli na drugi primerni lokaciji.

Na Vas se obračamo z upanjem na medijsko podporo.

Kot vedno pa smo odprti tudi za Vaše predloge in Vam v sklopu projekta, po predhodno izraženi želji,  ponujamo priložnosti za:

  • individualne intervjuje (organizatorji, izvajalci, glasbeniki),
  • visoko-resolucijske fotografije in press material,
  • »phonerje« oziroma izjave prek telefona,
  • radijska in TV gostovanja in
  • možnost akreditiranja.

 

Za vaše individualne želje in vse dodatne informacije se obrnite na sara.grmek@kgs.si.

Ne pozabite, SMEH JE POL ZDRAVJA.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo vaše podpore.

Več informacij o Goriškem smehu dobite na Facebook dogodkuFacebook profilu KGŠ  ali na uradni spletni strani KGŠ-ja, kjer lahko spremljate aktualne novosti in vse tisto kar Vas o festivalu zanima.

12. 8. 2019

Avtor

Administrator


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja