Splošno

GORIŠKI SMEH

Spoštovani novinarji in medijska uredništva!
Klub goriških študentov (KGŠ), ki velja za enega največjih in najaktivnejših študentskih klubov v Sloveniji, in se lahko pohvali z marsikatero tradicionalno prireditvijo, letos v svoj bogat repertoar vpeljuje nov projekt – Goriški smeh.
Namen projekta Goriški smeh je – skozi brezplačne stand-up šove in predstave – ustvariti okolje in ambient v katerem bi vsaka generacija našla nekaj zase. Prav s tem razlogom smo izbrali različne lokacije v mestu, ki združujejo različne ljudi. Nadejamo se, da bo projekt popestril dogajanje na ulicah Nove Gorice in seveda do srca nasmejal vse obiskovalce.
Goriški smeh otvarjamo s točko Tilena Artača in Jureta Godlerja, 24. 8. 2019 na stopnišču Eda centra ob spomeniku Edvarda Rusjana, s pričetkom ob 19h. Uvodni predstavi pa bo sledilo še sedem sobot polnih smeha in zabave.
Vsi dogodki so brez vstopnine!
V primeru slabega vremena se bodo izvedli na drugi primerni lokaciji.
Na Vas se obračamo z upanjem na medijsko podporo.
Kot vedno pa smo odprti tudi za Vaše predloge in Vam v sklopu projekta, po predhodno izraženi želji, ponujamo priložnosti za:
individualne intervjuje (organizatorji, izvajalci, glasbeniki),
visoko-resolucijske fotografije in press material,
»phonerje« oziroma izjave prek telefona,
radijska in TV gostovanja in
možnost akreditiranja.
Hvala za podporo v Vašem mediju. Prosili bi Vas za povezavo/scan/ect. do objavljenega članka, da ga lahko širimo naprej.
Za vaše individualne želje in vse dodatne informacije se obrnite na sara.grmek@kgs.si.
Ne pozabite, SMEH JE POL ZDRAVJA.
Lepo vas pozdravljamo in se veselimo vaše podpore.
Več informacij o Goriškem smehu dobite na Facebook dogodku, Facebook profilu KGŠ ali na uradni spletni strani KGŠ-ja, kjer lahko spremljate aktualne novosti in vse tisto kar Vas o festivalu zanima.
22. 8. 2019

Avtor

Administrator