Družabno

SPOROČILO ZA JAVNOST NA DAN 27.8.2019 – 3. STREET FOOD MARKET MARIBOR

 

  1. Street Food Market Maribor, kulinarični festival že čez dva dni

Dva dni pred začetkom 3. kulinaričnega festivala – 3. Street Food Market Maribor, še zadnje informacije za obiskovalce in medije

  1. Street Food Market bo potekal v Mariboru, na Trgu Leona Štuklja, od četrtka, 29. avgusta do sobote, 31. avgusta vsaki dan od 11. ure dopoldan do 22. ure zvečer. Odlična hrana, pripravljena v predelanih tovornjakih pred očmi obiskovalcev, glasbena spremljava in druženje na največjem trgu v središču mesta Maribor, ki se bo za tri dni spremenil v središče kulinarike v tem delu Evrope. Organizatorji edinstvenega kulinaričnega festivala obljubljajo trendovsko ulično hrano in pijačo ter živahno tridnevno dogajanje.

Za animacijo otrok bo ves čas dogajanja poskrbljeno v »Veveričkini vasi za najmlajše«. Festival bo tako kot doslej imel humanitarno noto, del sredstev, zbranih na 3. Street Food Market Maribor bo namenjen projektu Botrstvo. Vstop na 3. Street Food Market Maribor je prost.

Informacije v zvezi s 3. Street Food Market Maribor dnevno tudi na naših FB straneh – STREET FOOD MARKET MARIBOR dogodek.

 

OBVESTILO IN VABILO ZA MEDIJE

Še danes se lahko prijavite na kulinarični sprehod po 3. Street Food Market Maribor za medije, ki bo drugi dan dogajanja, to je v petek, 30. avgusta ob 11. uri. Zbirno mesto bo ob vhodu na festival – pod napisom »DOBRODOŠLI«.  Pripravili smo prav posebno festivalsko pot in degustacijo.

Prijave: info@factumevent.com ali na telefonsko številko 051 365 443 – Martina Rauter.

Zahvaljujemo se za pomoč pri informiranju javnosti glede 3. Street Food Marketa Maribor. Vljudno vabljeni, da z nami doživite utrip tega edinstvenega kulinaričnega festivala v Mariboru!

Dr. Martina Rauter                                                                               Mitja Špes

PR Street Food Market Maribor                                                         Vodja Street Food Market Maribor

M: 051 365 443                                                                                      M: 040 500 510

27. 8. 2019

Avtor

Administrator