Tehnologija

Izkusite Galaxy A90 5G pametni telefon – ustvarjen za obdobje, kjer se vse dogaja v živo

 

Foto: Samsung

Hitre in varne interakcije, ne glede na to, kje ste

Seul, Koreja – 4. september 2019  Samsung Electronics je predstavil Galaxy A90 5G pametni telefon, ki je najnovejši član Galaxy A družine s 5G povezljivostjo. Galaxy A90 5G, ki je zasnovan posebej za digitalne navdušence, 5G povezljivost združuje z zmogljivimi funkcijami za zajemanje in deljenje vsebin na način, kot si ga vi želite.

“Navdušeni smo nad priljubljenostjo Galaxy A serije, saj predstavlja generacijo pametnih telefonov, ki so zasnovani za obdobje, kjer se vse dogaja v živo, in vključujejo bistvene funkcije, ki si jih uporabniki najbolj želijo – vključno z izjemno kamero, baterijo z daljšo življenjsko dobo in vrhunskim zaslonom,” je povedal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor poslovanja IT in mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. “Namen sodelovanja družbe Samsung s partnerji v 5G ekosistemu je približati 5G povezljivost čim večjemu številu uporabnikov. Sedaj 5G povezljivost vključujemo v celotni portfelj Galaxy pametnih telefonov in tako uporabnikom nudimo hiter prenos podatkov ter še bolj povezane izkušnje.”

Z Galaxy A90 5G pametnim telefonom boste lahko v živo gledali koncerte svojih najljubših izvajalcev in imeli podobno izkušnjo, kot da bi bili sami prisotni na koncertu. Zahvaljujoč manjšim zakasnitvam boste lahko brezskrbno sodelovali v skupinskih video pogovorih in igrali igre, ne da bi zamudili ključne trenutke. 5G omrežje nas zbližuje in nam omogoča, da s svojimi napravami naredimo še več, zato je tudi varnost sedaj postala pomembnejša kot kadarkoli prej. Galaxy A90 5G pametni telefon je zaščiten s Samsung Knox, Samsung varnostno platformo, ki zagotavlja, da so vaši podatki popolnoma zavarovani.

 

Zmogljivost naslednje generacije

Galaxy A90 5G nudi zmogljivo in zanesljivo izkušnjo. Je najnovejši dokaz zavezanosti družbe Samsung k odprtemu sodelovanju s partnerji, kot je na primer Qualcomm[1], saj združuje napredne mobilne funkcije z inovativnimi 5G rešitvami partnerskih družb. Galaxy A90 5G s Snapdragon 855 5G mobilno platformo uporabnikom nudi transformativne mobilne izkušnje z vrhunsko 5G povezljivostjo in izboljšanimi zmogljivostmi umetne inteligence.

“Svojo najnaprednejšo Snapdragon 855 mobilno platformo želimo približati čim večjemu številu uporabnikov, zato smo ponosni na naše dolgoletno partnerstvo z družbo Samsung,” je povedal Cristiano Amon, predsednik pri Qualcomm Incorporated. “Inovativne Samsung Galaxy naprave skupaj s Snapdragon X50 5G modemom in Qualcomm® RF-Front-End rešitvami bodo uporabnikom omogočile popolnoma novo 5G izkušnjo – delo bo hitreje opravljeno, igranje iger pa še zabavnejše.”

 

Uživajte svoje življenje v živo

Galaxy A90 5G omogoča zajemanje in deljenje videoposnetkov s kamero z 48 milijoni slikovnih pik. Z izboljšanimi funkcijami kamere in zmogljivostmi umetne inteligence, kot so Super stabilnost, Optimizator prizorišča in Zaznavanje nepopolnosti, boste lahko preprosto zajeli trenutke, ki so za vas najpomembnejši. Sprednja kamera z 32 milijoni slikovnih pik se ravno tako ponaša s funkcijami, kot je Sprotno ostrenje, kar olajša zajemanje selfijev in ustvarjanje skupinskih posnetkov.

Uživajte v 17,01-centimetrskem FHD+ Super AMOLED brezkončnem-U zaslonu za kinematografsko izkušnjo. Deljenje vaših multimedijskih vsebin pa bo še lažje z zmogljivo baterijo, ki omogoča super hitro polnjenje.

Galaxy A90 5G dviguje tudi izkušnjo igranja iger na višjo raven. S 5G povezljivostjo boste lahko uživali v igri, funkcija Game Booster, ki vključuje zmogljivosti umetne inteligence, pa optimizira delovanje in porabo energije.

Svojo mobilno izkušnjo lahko enostavno razširite na namizno izkušnjo s Samsung DeX postajo in Your Phone aplikacijo [2] družbe Microsoft, kar je prvič na voljo pri Galaxy A seriji. Samsung DeX postaja omogoča, da svojo izkušnjo Galaxy A90 5G razširite na računalniški zaslon ali televizor, Your Phone aplikacija pa nudi zrcaljenje vsebin na namizje in preverjanje obvestil, pošiljanje in prejemanje sporočil ter brskanje po najnovejših fotografijah.

Galaxy A90 5G bo na voljo v dveh barvah – v črni in beli.

Za več informacij obiščite news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com/galaxy-a-2019 ali www.samsung.com/galaxy.

###

O družbi Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič, t.semic@samsung.com

ali Iris Horvat, Grayling d.o.o., +386 (0)40 16 88 51, iris.horvat@grayling.com

[1] Qualcomm in Snapdragon sta blagovni znamki družbe Qualcomm Incorporated, registrirani v ZDA in drugih državah.

[2] Your Phone aplikacija je prednameščena na Windows 10 operacijskem sistemu (verzija 1809 ali novejši). Aplikacijo je možno naložiti na Windows 10 (verzija 1803).

4. 9. 2019

Avtor

Administrator