Družabno

NAJBOLJ POPULARNO SLOVENSKO GLEDALIŠČE ŠPAS TEATER VSTOPA V NOVO GLEDALIŠKO SEZONOSHOW GRE DALJE S ŠE VEČ LJUBEZNI IN SMEHA

 

V ŠPAS TEATRU SO IZDALI ŽE 2.222.222 VSTOPNICO!

Po več kot uspešni sezoni Špas teatra in po zasluženem poletnem oddihu, najbolj popularno slovensko gledališče ponovno odpira svoja vrata – z novo udarno sezono, v kateri bodo pozornost usmerili na smeh in ljubezen.

Z uspehi so potrdili in utrdili svojo pozicijo, da so najbolj priljubljeno slovensko gledališče.

 

“Za nami je izjemna sezona, ki je bila spet nekaj posebnega, saj smo izdali že 2.222.222 vstopnico, kar je še en dokaz več, da imamo najboljše občinstvo v Sloveniji, ki jim je smeh zelo pomemben, zato je Špas teater postal gledališče Slovenk in Slovencev. In prav zato gre v Špas teatru SHOW dalje. Več ljubezni je garancija za več smeha, več smeha pa avtocesta do sreče. Naše dosežke in presežke bomo proslavili tako kot najbolje znamo – z novo udarno sezono, kjer bomo stavili na več odtenkov ljubezni: na nežne in romantične, nagajive, drzne in seksi, pa tudi na druge odtenke, ljubezni prijateljstva, sočutja in zvestobe. To pa zato, ker nas edino ljubezen z gotovostjo ohranja nasmejane. Dobrodošli v Špas teater tudi v novi sezoni,” je povedala zadovoljna direktorica Špas teatra Urška Alič, ki obljublja nove zanimive, pestre, zabavne in smeha polne predstave.

LETOS BO NA ODRU ŠPAS TEATRA GLEDALCE RAZVESELJEVALO, PELO, PLESALO IN ZABAVALO KAR 35 ZVEZDNIŠKIH IGRALCEV.

Gledališkim uspešnicam MENOPAVZA, SEKS NASVETI OD A DO Ž in MADAGASCAR se bodo v novi sezoni pridružile predstave, za katere je že zdaj veliko zanimanja in bodo zagovoto pravi gledališki hiti. Po uspešnici Moška copata, ki je presegla kar nekaj rekordov – med drugim velja tudi za najdlje trajajočo hit predstavo Špas teatra, saj beleži kar 380 ponovitev v več kot 100 mestih po Sloveniji in je nasmejala več kot 115.000 gledalcev – septembra na gledališke odre prihaja nova avtobiografska komedija Ranka BabićaKRIZA SREDNJIH LET. V predstavi bo Ranko z občinstvom zaupno delil izkušnje o tem, kako se sooča z krizo srednjih let, ki prej ali slej doleti vsakega moškega. In kako ta, hočeš-nočeš, vpliva na odnose z boljšo polovico. Oktobra prihaja premiera muzikala LJUBEZENSKE PREVARE izpod peresa Andreja Rozmana Roze, ki vas bo navdušil z unikatno ljubezensko zgodbo, ščepcem intrig, malce smeha, veliko zabave ter še več petja in plesa. Pod režijsko taktirko Žige Flajnika bo nastopila elitna igralska zasedba: Jan Bučar, Rok Ferengja, Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak, Gašper Rifelj in Alojz Svete. Novembra bomo priča ultra smešni komediji AVDICIJA, kjer se pod besedilo in režijo podpisuje eden najbolj zaželenih ustvarjalcev zadnjega desetletja v Sloveniji – Jurij Zrnec, ki je ob sebi zbral zabavne igralce: Miha Brajnik, Mario Čulibrk, Goran HrvačaninJernej KogovšekDejan KrupičDamir LeventičSaša Rajakovič in Nik Škrlec, ter Alojz Svete in Dario Varga. V komediji spremljamo kandidate za igralsko akademo, kjer bo stroga komisija sprejela samo največje talente. Česa vse ne bodo naredili, da bi jim uspelo! Njihovi nastopi na AVDICIJI so komični, zabavni, pa tudi tragični, iskreni, pompozno minimalistični, predvsem pa vsi zelo iznajdljivi in do konca smešni! V dinamični in začinjeni komediji avtorja Jureta Karasa, EROTIKA, pa se na špasov oder vrača tudi eden in edini Bojan Emeršič, ki vam bo predstavil svoj drugačen, okusen in precej pikanten pogled na moško-ženske odnose, v vas prebudil apetite in poskrbel, da se boste do sitega nasmejali edinstveni komediji o pokončnem in položnem življenju.

V novi sezoni Špas teater poleg starih in novih predstav prinaša tudi gostovanja drugih slovenskih gledališč s svojimi najboljšimi komedijami in plesni spektakel Dance amore.

V mesecu septembru v Špas teateru vpisujejo PAKET ZA SMEH, ki vsebuje 14 predstav, zato ne zamudite enkratne priložnosti, da primete prijatelja, prijateljico, svojega dragega ali drago pod roko in pridite v Mengeš ustavit svoj čas, se nasmejat in širit ljubezen.

In zdaj – naj se SHOW nove sezone prične.

KATJA MLAKAR
M: +386 41 325 440
E: katja.mlakar@avi.si

DOMEN MAVRIČ
M: +386 41 875 160
E: domen.mavric@avi.si

4. 9. 2019

Avtor

Administrator