Slovensko razvojno podjetje Better se širi v Združeno kraljestvo in na Irsko. V Londonu bo podjetje odprlo podružnico, glavni namen širitve pa je boljša podpora obstoječim partnerjem in strankam ter pridobivanje novih poslov v Združenem kraljestvu in na Irskem. Londonsko podružnico bo vodil Matt Cox.

Tomaž Gornik, direktor Better, je ob tem povedal: ”Trdno verjamemo, da kakovostni zdravstveni podatki lahko izboljšajo zdravniške odločitve, rešujejo življenja in da jih moramo hraniti skozi celo življenje. Združeno kraljestvo je eden izmed naših najpomembnejših trgov in z odprtjem podružnice bomo lahko tam bolje udejanjali naše poslanstvo. Matt Cox ima več kot 15-letne izkušnje na področju digitalnih rešitev v zdravstvu. V našo ekipo prinaša izjemno energijo in poglobljeno znanje o zdravstvu, zato nas veseli, da bo vodil naše poslovanje v Združenem kraljestvu in na Irskem.”

Matt Cox, direktor podružnice Better v Združenem kraljestvu in na Irskem je dodal: ”Navdušen sem, da bom vodil poslovanje Better v Združenem kraljestvu in na Irskem ter tamkajšnjim bolnišnicam pomagal na poti digitalne transformacije. Z uporabo naprednih/odprtih podatkovnih platform in povezljivimi aplikacijami lahko ponudimo rešitve, ki bodo zdravstvenemu osebju omogočile boljše odločitve pri obravnavanju pacientov.”

Podjetje Better že tri desetletja razvija prebojne digitalne rešitve na področju zdravstva. Z namenom izboljšanja zdravstvene oskrbe pacientov razvijajo podatkovne platforme in aplikacije za shranjevanje, prenos in uporabo zdravstvenih podatkov. S tem medicinskemu osebju omogočajo sprejemati boljše odločitve pri zdravljenju pacientov. Na njihovi podatkovni platformi Better Platform je varno shranjenih več kot 22 milijonov elektronskih kartotek pacientov v 15 državah po vsem svetu, med drugim v Združenem kraljestvu, Rusiji, Nemčiji, na Nizozemskem, Norveškem, Finskem in v Sloveniji.

Več informacij

BETTER