Najnovejše

Sveža sporočila za javnost, novičke in ostale publikacije

OBVESTILO O ODPOVEDI PREKINITVE DOBAVE ELEKTRIČNE ENERGIJE

Obveščamo Vas, da je prekinitev dobave električne energije za torek, dne 16.4.2024 na območju Občine Jezersko ODPOVEDANA zaradi slabe vremensek napovedi. Nov termin prekinitve bo elektro Gorenjska sporočil, ko bo usklajen z vsemi ostalimi. Podrobneje je termin prekinitve pojasnjen v priloženem obvestilu Elektra Gorenjska.

Pravosodni policisti na dogodkih v Mokronogu in v Krškem

Pravosodni policisti iz Zavoda za prestajanje kazni zapora (ZPKZ) Dob pri Mirni so predstavljali svoj poklic na prireditvi Šport in špas v Mokronogu ter na zaposlitveno kariernem sejmu v Krškem.

Poročilo analize podatkov o cenah, količinah in poreklu za obdobje od julija do novembra 2023

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (MKGP) objavlja Poročilo analize podatkov o cenah, količinah in poreklu kmetijskih pridelkov oziroma živilskih proizvodov za obdobje od julija do novembra 2023, zbranih na podlagi Odredbe o obveznem rednem pošiljanju podatkov o cenah kmetijskih pridelkov oziroma živilskih proizvodov.

Za agromelioracije na kmetijskih zemljiščih po poplavah razpisanih skoraj 5 milijonov evrov

V Uradnem listu je bil 12. aprila 2024 objavljen 1. javni razpis za naložbe v infrastrukturo, povezano z razvojem, posodabljanjem ali prilagoditvijo kmetijstva in gozdarstva, natančneje za izvedbo agromelioracij na kmetijskih zemljiščih. Razpisanih je skoraj 5 milijonov evrov nepovratnih sredstev.

Spletna akcija Naprej v preteklost – Bivakiranje na terenu

Vojaški muzej Slovenske vojske ponovno sodeluje v akciji slovenskih muzejev Naprej v preteklost, ki tokrat poteka med 15. in 21. aprilom 2024. Ker je letos eden izmed ključnikov tudi #pomladvmuzeju, vam predstavljamo opremo za bivakiranje na terenu.

Nalaganje...