Film

DRUGA SEZONA SERIJE »UMORI PLAYBOYEVIH ZAJČIC« OD 10. MAJA NA KANALU ID

Investigation Discovery, vodilna resničnostna kriminalistična televizijska mreža, napoveduje začetek druge sezone uspešnice »UMORI PLAYBOYEVIH ZAJČIC« PR -

. . .
Investigation Discovery, vodilna resničnostna kriminalistična televizijska mreža, napoveduje začetek druge sezone uspešnice »UMORI PLAYBOYEVIH ZAJČIC« 10. maja ob 21. uri z voditeljico nekdanjo zajčico Holly Madison.
 
»Letos smo imeli priložnost pokukati v nekaj fascinantnih življenjskih zgodb in pokriti toliko neverjetnih primerov, ki raziskujejo obsedenost in umore, ki pustijo tragične posledice za toliko ljudi. Všeč mi je ID-jev pristop pri opisovanju teh grozljivih dogodkov, saj je osredotočen na žrtve. Čeprav nekateri primeri še danes ostajajo nerešeni, gre za resnične ljudi in želela sem pomagati narediti konec tem zgodbam«, je povedala nekdanja Playboyeva zajčica in igralka Holly Madison.V »Umorih Playboyevih zajčic« Madison ponovi svojo vlogo pripovedovalke pri prikazovanju umorov in skrivnosti v svetu priljubljene revije za odrasle moške Playboy. Sezona sedmih zgodb se začne z zgodbo o Sandy Bentley, ki je bila skupaj s svojo enojajčno dvojčico bivša punca Hugha Hefnerja in je zaslovela kot ena od »dvojčic Bentley«, dokler njene slavne poti nis zameglil sum na kriminalna dejanja. Drugi primeri vključujejo: legendarno zgodbo o Dorothy Stratten, eni prvih Playboyevih zajčic, ki ji je bil usojen uspeh, a ji je življenje prekinil ljubosumni bivši mož; Laurie Bembenek, zajčica, ki je pobegnila iz zapora, kjer je bila zaprta zaradi umora; Victoria Vetri, ki je zašla s poti, ko je družina Manson ubila njeno prijateljico Sharon Tate. Tu je tudi zgodba o Pauli Sladewski, ambiciozni manekenki, katere življenje je postalo kaotično in smrtonosno, potem ko se je pojavila v Playboyevem videu, pa tudi o Melanie Holler, mladi igralki in Playboyevem modelu s smrtonosno izkušnjo, ki jo je potisnila na pot razkrivanja nasilne spolne kulture med bogatimi in močnimi.
Read more



IMAGES

/
PR - Warner Bros. Discovery Slovenia


. . .

Editor

Avtor pri si24.news