Zdravstvo

Intervju z organizatorjem prve zobozdravstvene konference v Sloveniji

13. aprila bo v Portorožu potekala prva zobozdravstvena konferenca SmileConnect, ki si obeta postati ena izmed vodilnih tovrstnih konferenc v Regiji.

. . .
13. aprila bo v Portorožu potekala prva zobozdravstvena konferenca SmileConnect, ki si obeta postati ena izmed vodilnih tovrstnih konferenc v Regiji.

V luči prihajajoče zobozdravstvene konference SmileConnect 2024 smo se pogovarjali z organizatorjem in ustanoviteljem podjetja smilelabs, Bianom Paulom Šauperlom, ki stoji za tem ambicioznim projektom. Konferenca, ki bo potekala v Portorožu, obljublja, da bo postavila Slovenijo na zemljevid kot eno vodilnih zobozdravstvenih konferenc v Regiji. Spodaj sledi nekaj njegovih besed o pripravah, ciljih in pričakovanjih glede dogodka.

Foto: Bian Paul Šauperl (vir: smilelabs d. o. o.)


Kaj vas je motiviralo za organizacijo prve zobozdravstvene konference v Sloveniji?
Gre za prvo zobozdravstveno konferenco, ki je posebej namenjena nevidnim zobnim aparatom. Motivacija izhaja iz želje, da kot proizvajalec in distributer povežemo celoten ekosistem zdravljenja z nevidnimi zobnimi aparati. Želeli smo ustvariti dogodek, kjer bomo lahko prvič v širši javnosti predstavili naš poslovni model in ključne prednosti naših Shine aparatov.

Kakšno vizijo imate za ta dogodek in katere cilje ste si zastavili?
SmileConnect želimo postaviti kot edinstven dogodek v Sloveniji, ki presega običajne predstavitve in delavnice. Naša vizija je vključiti znanje različnih strokovnjakov in ga po dostopni ceni deliti med udeležence. Naš cilj je izpeljati dogodek na najvišjem nivoju, ki bo odražal kakovost našega dela in postavil trdne temelje za prihodnje konference.

>> Več o konferenci

Komu je konferenca namenjena in katere ključne teme ter področja zobozdravstva bodo osvetljene?
Želimo, da se dogodka udeležijo vsi zobozdravniki in ortodonti, ki so zainteresirani za zdravljenje z nevidnimi aparati, pa tudi vsi ostali, ki jih zanimajo povezane tematike, kot so intraoralno skeniranje in estetska obravnava po terapiji. Konferenca bo osvetlila širok spekter tem, ki so ključne za uspešno prakso v nevidni ortodontiji.

Kakšen vpliv pričakujete, da bo imela ta konferenca na slovensko zobozdravstveno skupnost in prakso?
Pričakujem, da bo konferenca imela pozitiven vpliv na zobozdravstveno skupnost, saj je namenjena vsem s področja zobozdravstva in izmenjavi mnenj. Z vključitvijo priznanih strokovnjakov, ki bodo delili svoje izkušnje, verjamem, da bo konferenca lepo sprejeta. Naš cilj je povezovati strokovnjake in jim omogočiti prostor za mreženje in izmenjavo idej. Verjamem, da ima SmileConnect potencial postati ena izmed največjih konferenc v zobozdravstvu v Sloveniji in v širši Regiji.

VIR: Smilelabs
. . .

Editor

Avtor pri si24.news