Šport

SPRING CUP LJUBLJANA V ODBOJKI SE BO ODVIJAL V SODELOVANJU S PLAZMA ŠPORTNIMI IGRAMI

Prihaja Odbojkarski Vikend Poln Akcije v Ljubljani!

. . .
Prihaja Odbojkarski Vikend Poln Akcije v Ljubljani!

V soboto, 27. aprila, Ljubljana postaja središče odbojkarske akcije! V sodelovanju s Plazma Športnimi igrami mladih, Ženskim odbojkarskim klubom Šentvid in Odbojkarskim klubom Vital, se bo odvilo tekmovanje, ki bo gostilo 18 ekip, razdeljenih v dve starostni kategoriji po 9 ekip.

Lokacije in kategorije:

  • ŠD Vižmarje – Brod: Starejše deklice U16 (2009 in mlajše)
  • ŠD Maksa Pečarja: Kadetinje U18 (2007 in mlajše)
Urnik tekmovanja: Tekmovanje se bo pričelo ob 9:00 in zaključilo ob 19:00. Podrobnosti o razporedu in sistemu tekmovanja so na voljo na spletni strani http://www.springcupljubljana.si/.

Pravila tekmovanja: Tekme se bodo igrale na dva dobljena niza do 25 točk, pri čemer se morebitni tretji niz igra do 15 točk. Vsaka zmaga prinese 2 točki, poražena ekipa točk ne prejme. O uvrstitvi v primeru izenačenih točk odločajo različni količniki – od nizov do točk. Višina mreže za deklice je 218 cm, za kadetinje pa 224 cm. Vsaka ekipa bo odigrala najmanj 3 tekme.

Dodatna določila: Udeležba na turnirju je na lastno odgovornost. Organizator ima pravico do uporabe slikovnega, video in zvočnega materiala za promocijo dogodka. Prav tako si organizator pridržuje pravico do sprememb pravil.

Za več informacij obiščite našo spletno stran in sledite dogajanju na družbenih omrežjih. Bodite del tega vznemirljivega športnega dogodka in spodbujajte mlade talente, ki se bodo pomerili na odbojkarskih igriščih!

Pripravite se na dan poln odbojke, navijanja in športnega duha!

VIR: 
Športne igre mladih
. . .

Editor

Avtor pri si24.news