Tehnologija

Samsung in športniki iz celega sveta s “Himno” v čast OI Rio 2016

Gabriel Medina

“Ko sem bil star 8 let, sta mi starša podarila prvo desko, ki sem jo takoj vzljubil. Ampak pot do profesionalnega ukvarjanja s tem športom ni bila preprosta, saj deskanja na vodi v Braziliji še niso priznavali kot uraden šport oz. nekaj, s čemer bi se lahko ukvarjal profesionalno. Kljub temu sem vztrajal in še naprej trdo treniral. Šele leta 2014, ko sem osvojil že svoj tretji naslov svetovnega prvaka v deskanju na vodi, je surfanje tudi v Braziliji postalo profesionalni šport. Zdaj vsakič, ko stopim na zmagovalni oder in slišim državno himno, postanem izredno čustven in ponosen. Mislim, da se to zgodi vsakemu športniku iz vseh držav – prav navdihujoče je. Prav zato je Samsungova Himna tako neverjetna, saj združuje in navdihuje cel svet.”

 

Več informacij o sodelovanju podjetja Samsung Electronics na Olimpijskih igrah Rio 2016 se nahaja na spletni povezavi www.samsungmobilepress.com/Olympics/

 

###

 

O sodelovanju družbe Samsung pri Olimpijskih igrah

Sodelovanje med družbo Samsung in Olimpijskimi igrami se je pričelo leta 1988, ko je Samsung kot lokalni sponzor mesta Seul podprl Zimske olimpijske igre v Naganu leta 1988. Samsung je kasneje nadgradil svojo vlogo in postal svetovni olimpijski partner, ki zagotavlja opremo za brezžično komunikacijo. Poleg tega Samsung izvaja več kreativno zasnovanih olimpijskih kampanj, s katerimi si prizadeva za širjenje olimpijskega duha med oboževalce po celem svetu in jim omogoča, da s pomočjo inovativne tehnologije Samsung postanejo del samega dogajanja. Samsung bo podprl tudi olimpijske igre Rio 2016, PyeongChang 2018 in Tokio 2020.

 

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. Podjetje spreminja svetove televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, kamer, digitalnih naprav, tiskalnikov, medicinskih naprav, omrežnih sistemov, polprevodnikov in rešitev LED. Za več informacij obiščite novinarsko središče podjetja Samsung na news.samsung.com.

 

Kontakt za medije: 

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a,

1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič, t.semic@samsung.com

ali

Anja Rejc, +386 (0)40 16 88 51, anja.rejc@grayling.com

Slika 2_Himna, športnik Arnaud AssoumaniSlika 3_Himna, športnik Gabriel Medina

26. 7. 2016

Avtor

Administrator